Nie porównuj wiedźmina który kosztował kilkadziesiąt miliardów do gry za jakieś pewnie 2 mln xd Fajnie sie gra i nie znalazlem żadnego buga, ale czasami np zeby przejść dalej musisz zebrać z ziemi malutki item, którego prawie nie widac. Myślę ze ci gracze którzy dają negatywy poprpstu sie wkurzają ,ze nie mogą isc dalej i traktują to jako bug. Ale zarówno w Aztecs tak jak i tutaj brakuje mi elementu walki. Bo skupiasz sie tylko na utrzymaniu swoich obywateli przy życiu i rozwijasz miasto, ale brakuje walki i najezdzcow
czekamy czekamy mnie osobiscie kurs nie rusza strata co prawda robi sie coraz wieksza juz ponad 50% mimo ze widac bylo ze playway bedzie sprzedawal to po zagraniu wczoraj w gre duchowy nastepca weidzmina 3 jezei chodzi o grywalnosc to nie zamierzam sprzedawac tak jak radziles .
No, 50%, obśmiewasz mnie moim nikiem ale przyjmuję z pokorą. Na pewno nie sprzedam z 2.xx, nie sprzedam z 3.xx, nie sprzedam też z 4 czy 5 z przodu. Może nigdy nie sprzedam bo nigdy nie osiągnę oczekiwanych wartości ale akcji mam ciągle tyle samo co oznacza, że nie mam straty. Żeby była wartość spółka musi zarabiać, w co wierzę i na co czekam.