tak tradycyjnie czy ABB było na XTB, czy Pepco czy to "ABB" na naszym Cybefolksie, to musimy zejśc do ceny ABB zeby zacząc rosnąć..czyli już za momencik
Tu nie będzie żadnego ABB bo by mogło dojść do przejęcia spółki przez inny podmiot. Dlatego CEO prywatnie odkupił 40k akcji od współwłaściciela po 180. Zalecam włączyć myślenie.
spółka wydmucha zadaję sobie pytanie czy ona zarabia chociaż 10 groszy miesięcznie jej raporty to ściema ale może ja się nie znam ,to tylko takie moje hipotezy
nie rozumiem, czy inwestorzy na tej spółce rozumieją jak ona działa? CF kupili prestashop z odwiedzinami ok 4 mln unikalnych użytkowników/rok . teraz należałoby przebić to na konwersję jaka sprzedaż wg odwiedzin. Sam Cyberfolks ma ok. 2,5mln wejść unikalnych użytkowników na rok. Czyli mają o ponad 100% więcej potencjalnych użytkowników z samego faktu odwiedzin Liczba klientów prestashop się zmniejszyła w 2025 roku, ponieważ dla klientów samodzielna instalacja sklepu, modułu to ciężka rzecz, jak również brak zaprzęgniętych Agentów AI, które skalują biznes. Klienci z presty przechodzą na Shopify bo tam działa model SaaS, czyli usluga płatna i do tego w ich sklepach działa AI aby zwiększyć sprzedaż. A teraz Mamy Cyber_folksa w Prestashop, który chce to zmonetyzować, wprowadzą na co się da usługi płatne, a AI po stronie Cyber_folksa będzie mocno pracowało nad tym samym nad czym by musiało pracować z 50 lub więcej osób. Pewnie znacie wyniki Shopify, Cybeffolks idzie właśnie tą drogą.
jeżeli coś nie tak piszę to wyprowadźcie mnie z błędu
Rozumieją doskonale. Dlatego jest korekta aby nieświadomi oddali aby jechać dalej. Takie zagrywki na CBF to norma i występują od początku notowań. Dla niektórych to okazja aby powiększyć pakiet lub ponownie wskoczyć.