• Dwerniki ABB musimy zejść do 180 Autor: ~wojtek [212.105.131.*]
    tak tradycyjnie czy ABB było na XTB, czy Pepco czy to "ABB" na naszym Cybefolksie, to musimy zejśc do ceny ABB zeby zacząc rosnąć..czyli już za momencik
  • Re: Dwerniki ABB musimy zejść do 180 Autor: ~Mario77 [188.146.149.*]
    Przecież tu nie było żadnego ABB. O czym ty piszesz
  • Re: Dwerniki ABB musimy zejść do 180 Autor: ~wojtek [212.105.131.*]
    dlatego ABB umieściłem w "..."
  • Re: Dwerniki ABB musimy zejść do 180 Autor: ~zz [83.6.186.*]
    Dnia 2026-02-20 o godz. 15:38 ~wojtek napisał(a):
    > dlatego ABB umieściłem w "..."

jezeli nawet by było to minimum 200 po tyle brali ostatnio
  • Re: Dwerniki ABB musimy zejść do 180 Autor: ~Mario77 [188.146.149.*]
    Tu nie będzie żadnego ABB bo by mogło dojść do przejęcia spółki przez inny podmiot. Dlatego CEO prywatnie odkupił 40k akcji od współwłaściciela po 180. Zalecam włączyć myślenie.
  • Re: Dwerniki ABB musimy zejść do 180 Autor: ~Ajakbedzie [31.0.90.*]
    Po obrotach wnioskuję że jednak te nowe oprogramowanie i potencjalnie kolejne w przyszłości dla wielu są wystarczające by zasiać niepewność
  • Re: Dwerniki ABB musimy zejść do 180 Autor: ~tomi [88.156.208.*]
    spółka wydmucha zadaję sobie pytanie czy ona zarabia chociaż 10 groszy miesięcznie jej raporty to ściema ale może ja się nie znam ,to tylko takie moje hipotezy
  • Re: Dwerniki ABB musimy zejść do 180 Autor: ~wojtek [212.105.131.*]
    nie rozumiem, czy inwestorzy na tej spółce rozumieją jak ona działa? CF kupili prestashop z odwiedzinami ok 4 mln unikalnych użytkowników/rok . teraz należałoby przebić to na konwersję jaka sprzedaż wg odwiedzin. Sam Cyberfolks ma ok. 2,5mln wejść unikalnych użytkowników na rok. Czyli mają o ponad 100% więcej potencjalnych użytkowników z samego faktu odwiedzin
    Liczba klientów prestashop się zmniejszyła w 2025 roku, ponieważ dla klientów samodzielna instalacja sklepu, modułu to ciężka rzecz, jak również brak zaprzęgniętych Agentów AI, które skalują biznes. Klienci z presty przechodzą na Shopify bo tam działa model SaaS, czyli usluga płatna i do tego w ich sklepach działa AI aby zwiększyć sprzedaż.
    A teraz Mamy Cyber_folksa w Prestashop, który chce to zmonetyzować, wprowadzą na co się da usługi płatne, a AI po stronie Cyber_folksa będzie mocno pracowało nad tym samym nad czym by musiało pracować z 50 lub więcej osób.
    Pewnie znacie wyniki Shopify, Cybeffolks idzie właśnie tą drogą.

jeżeli coś nie tak piszę to wyprowadźcie mnie z błędu
  • Re: Dwerniki ABB musimy zejść do 180 Autor: ~Mario77 [78.88.25.*]
    Rozumieją doskonale. Dlatego jest korekta aby nieświadomi oddali aby jechać dalej. Takie zagrywki na CBF to norma i występują od początku notowań. Dla niektórych to okazja aby powiększyć pakiet lub ponownie wskoczyć.
[x]
CYBERFLKS 0,61% 199,20 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.