Czyżby sprawy finansowe szły slabo dziwna spolka w kazdej innej zarząd pialby pod niebiosa a tutaj cisza nie lubie takich spoleczek gdzie nic się nie dzieje bo jest to mrożenie kapitału dobrze ze wszedłem delikatnie chyba muszę zrewidować swoje nastawienie bo czas to pieniądz
55mln kapitalizacji, 180mln zastrzyk, to w którą stronę ma to wybijać? ludziom (w tym mi) aż trudno uwierzyć w takie szczęście, więc doszukujemy się instynktownie drugiego dna (którego zapewne nie ma, a przynajmniej nie powinno być). Jest za to cashujący się fundusz który robi to powoli, ale zapewne skutecznie i myślę że zmierza do finału (jeśli padło polecenie sell to nikt już dalej raczej nie analizuje czy spółka ma perspektywy czy nie).
Dnia 2026-02-20 o godz. 14:26 ~Cień napisał(a): > Czyżby sprawy finansowe szły slabo dziwna spolka w kazdej innej zarząd pialby pod niebiosa a tutaj cisza nie lubie takich spoleczek gdzie nic się nie dzieje bo jest to mrożenie kapitału dobrze ze wszedłem delikatnie chyba muszę zrewidować swoje nastawienie bo czas to pieniądz
Wydaje mi się, że wpływ na konto bankowe kwoty, jakiej oczekujemy, wymusi komunikat. A wtedy CPR otworzy sie po 2 dniach od razu na poziomie 3PLN. Może już w przyszłym tygodniu. Chłodzę już szampana.