Piszesz tak od 2 miesięcy jadziu i dalej nic..
Wiosną i owszem coś pewnie przedostanie się do wiadomości publicznej wszak zważ iż program częściowo objęty jest tajemnicą
Te dane są poufne..
Będą jedynie domysły a prawdziwe dane przyjdą wraz z komunikatami ze spółek..
Także czekamy cierpliwie ...
Kilak to może być i dziewięć...
To już powoli by się zgadzało choć i tak opóźnia termin z powodów politycznych..
Temat jak najbardziej "hot" i stanowi paliwo do ich wewnętrznych gierek...
Kolejność będzie taka
1. Przyjęcie ustawy z poprawkami senatu przez Sejm
2.Podpis ustawy przez prezydenta
3 Odtajnienie listy
4 Szeroka dyskusja na temat projektów w tym dronow z fitmy Hornet
5 wystrzał naszych akcji minimum kilkadziesiąt procent w krótkim czasie
Spójrzcie na rajd protektora już ponad 50 procent od dołu
Zremb goni
I dołacza Niewiadów do pościgu
Lubawa zaraz wybija..
Ps. To jest ten rajd właśnie..
Ale na ręcznym daleko nie zajedziesz a ten rajd trzeba wykorzystać gdy trwa..
Ps. Takie asekuracyjne działanie nie sprzyja inwestycji w akcje zaś rzeczywiście chroni głownego zawiadowcę..
Ps. Czy dokupujesz kolejne pakiety czy jednak poczekasz na rozwój sytuacji?
Ciekawe co powie na to nasza Jadzia?
W końcu to te trzy spółki które ona nazwała wydmuszkami bankrutami czy też tymi w trendzie spadkowym
A tu masz ci babo placek
Podczas gdy fundamentalny boryszew tanieje z dnia na dzień czekając na mityczne info te wydmuszki zrobiły rajdy rzędu 40 - 60 procent a to dopiero początek ich wzrostów..
Ps.tak to jest gdy człowiek patrzy na obietnice miast patrzeć w wykres! Nauka płynie sroga z tej lekcji oj sroga i kosztowna..
Kiedy ja te spółki nazwałam wydmuszkami czy bankrutami? Skopiuj mi ten post kiedy o tych spółkach to pisze w ten sposób. Po co manipulować i kłamać, czemu to służy?Tutaj każdaą wypowiedz można odnaleźć i przeczytać na norwo tylko ty masz, problem ze rozumieniem tych pisanych treści. Ta lekcja się jeszcze nie zakończyła i zobaczymy kto tutaj będzie musiał wyciągnąć wnioski i nauczyć się czegoś.
Dzień przed odpalem protektora pisałaś że to bankrut a nazajutrz protektor zrobiłem procent
O Zarembie pisałaś w lekceważącym tonie a ten od tego czasu zrobił 40 procent
O Lubawie także pisałaś że to spółka w trendzie spadkowym i nie ma szans na pieniądze z Safe bo to tylko jakieś namioty i kamizelki tymczasem 35 procent Lubawa wyżej..
Ps. Tylko boryszew ma podstawy do wzrostów bo dostanie kasę z programu i będą drony a tu boryszew minus 20 procent i jak narazie nie zapowiada się żeby coś się zmieniło..
"Żadne wzrosty na tym śmieciu mnie nie zachęca do kupienia akcji. To bankrut, który teraz chwilowo korzysta, bo niektorzy myślą, że spółka skorzysta na Safe. Nie skorzysta."
To pisałam o.Protektorze, a nie o Lubawie czy Zrembie, wyjątkowo kłamliwa jestes postać. Tak, podtrzymuje, że Protektor to bankrut, a dla ciebie to, że kurs rośnie to dowod na świetna kondycję spółki? Człowieku, od kiedy ty jesteś na gieldzie? Przecież spółki bankrutujące największe wahania kursu mają, bo tam wchodzi spekulacja. Widziałeś co się działo na Rafako na krótko przed zdjęciem spółki z gieldy? Tam w 1 dzień kurs potrafił.urosnac 100%.