Sa 2 moim zdaniem. 1 wejdzie po sesji grupe info o jakims zamowieniu. 2 wieszsnie na hakach i zjazd. Ale grubo pocisneli up. Myslalem ze do 16 i starczy a tu taka pompka
Czym innym jest informacja, że się szykują, a czym innym, że ruszają i że mają już wszystko przygotowane i że zamowienia, które istotnie wpłyną na przychody, zaczną się w 2026.
Ależ trelujesz od kilku dni i głupoty piszesz o jakimś insider news skoro ESPI było podane rano i rośnie właśnie pod to ESPI.
Kiedy ja jestem spekulant :)
Czytam, analizuje, aproksymuje, szacuje kiedy wchodzę i wychodzę. Widzę różne scenariusze, nie tylko te pozytywne, kwantyfikuje ryzyka i zbieram informacje.
Nie tylko siedzę i się gapię na wykres jak większość pseudo-inwestorów co to liczą, że będzie wzrost o 300% bo tak. Ja wiem dlaczego będzie i dlaczego może nie będzie :)
Jasiu pelen luz. Nie wiem jak ty ale ja czekam na 50 . Jeżeli teraz jest 17 gdzie jeszcze nie zaczęli produkcji to jaki będzie kurs jak zaczną ?? No jaki Jasiu ?
Kurs trudno przewidzieć bo fundamentalnie już jest w cholerę wysoka kapitalizacja więc jak będzie hype to albo 50 albo 70, albo 35 cholera wie. P/E by musiało dobrze wybić a tu też są jakieś granice rozsądku.
Spekulacja spekulacja :)
2.5 mld to duża kapitalizacja ??? Ludzie Wy jesteście od wczoraj na giełdzie ??? Pierwsze z brzegu XTB 11 mld kapitalizacji zarabiaja 600 mój rocznie. Tu jak zacznie się produkcją Amo będzie więcej
Napisz gościu gdzie w którym konkretnie miejscu ja troluje? Naucz się czytać ze zrozumieniem.
Spekuluje, tak. Troluje? Nie. Coż, nie każdy potrafi analizować fakty i wyciągać wnioski.