Na razie to kurs zmierza w stronę emisji czyli 0.45,a kto ci zrobi RAID na 2 zł nawet spekuła tego nie tyka bo wie że nie będzie miała komu oddać akcji.
Mogę się zgodzić na emisję prywatną, ale po cenie 1.5zł.
Nie wiem, czy tylko ja tak myślę, ale mam wrażenie, że zaczyna im się spieszyć z decyzjami. Jeszcze nie weszła emisja G, a już chcą emisji H. Zmiana wajchy coraz bliżej?
Ciekawe ile jeszcze czasu minie jak prezesowi wypadnie cała słoma z obuwia i zacznie kierować się dobrem wszystkich akcjonariuszy a nie chyba tylko swoim i pewnie słupasów swoich? Moim zdaniem,, duużo więcej by na tym on sam zyskał i w oczach ludzi i finansowo, ale jeszcze do tego nie dorósł chyba mentalnie.
W projekcie jest cena 60 gr. Ale przypomnę że w projektach listopadowego NWZA nowej emisji bez pp w ub. roku była cena 57 gr po czym okazało się w trakcie zebrania że jedna z planowanych uchwał w tej sprawie ma cenę 45 gr . Te uchwały zostały zablokowane głosami mniejszościowych akcjonariuszy i w związku z tym mieliśmy emisję z pp. Teraz sprawa może się powtórzyć - może się okazać że w trakcie zebrania w uchwale o nowej emisji bez pp jest inna cena niż 60 gr i to zapewne niższa. Może być dowolna, byle była powyżej 12 groszy. Tak więc te 60 gr to teoria ...