• Co z tym AB? Autor: ~AB [193.189.73.*]
    Sypią i sypią nie wiem czy wywalić czy trzymać spółka ma dobre perspektywy i jest niedowartościowana kusi mnie żeby dokupić na promocji ale nie wygląda to różowo
  • Re: Co z tym AB? Autor: ~analytyk [91.94.160.*]
    po obrotach wnioskuję, że to raczej sypanie nakręcające spadek przed skupem. ostatnio tak było z euromarkiem, groclinem, amicą...
  • Re: Co z tym AB? Autor: ~maxxx [94.75.121.*]
    co Ty piszesz, spólka przestala kupować, a ab spada i bedzie spadać pko tfi powoli zmniejsza zaangazowanie
  • Re: Co z tym AB? Autor: ~maxx [94.75.121.*]
    a za ten zyrk ze skupem w tej spolce ktos powinien beknac, przez ponad rok nic prawie nie kupili, przegablili od 2,7!!! zł wiec a zostalo im dwa miesiace pseudo skupu - totalnie stracilem zaufanie do spolki, poza tym pelno w niej drobnicy wiec zapomnijcie o wzrostach
  • Re: Co z tym AB? Autor: ~zz [83.2.212.*]
    Ty wiesz kto wywala?
    ja myślę ,ze to krótki spadek i na zakonczenie dnia odbije
  • Re: Co z tym AB? Autor: ~maax [94.75.121.*]
    i co z tego, robią tak od wielu dni, a spólka kisi sie i tyle
  • Re: Co z tym AB? Autor: mdr100 [77.252.115.*]
    C/WK 0.68 dla spólki przynoszącej zyski. Spólki z tej branzy (nie IT ale konkretnie dystrybucji IT) mają średnio ok 1.1 juz. Ja dokupuje małymi pakietami 500-1000 sztuk dziennie na spadkach licze ze do konca miesiaca ruszy pomału w górę. Fundamenty ma dobre działa głownie w Polsce gdzie powiedzmy recesji prawie nie ma (nie jak np. ASBIS spólka o podobnym profilu ale działająca w wielu krajach typu Ukraina gdzie spadki PKB są liczone nie w pojedyńczych procentach ale w nastu procentach a patrzcie jak odbił!).
    piszecie o tych wskaźnikach, porównujecie do innych, gadacie o perspektywach itd a ja pytam i co z tego ?! spólka już urosła, teraz sie kisi niemiłosiernie od ponad dwóch miesiecy, pko sypie a kiedyś koreka na rynku musi przyjść. Tanio to było może po 2,70 trudno było kupić:) bo wiadomo:) ale spokojnie mozna było kupić po 7-8 zł. Podoba mi sie myślenie życzeniowe, mam spólkę to jest dobrze i wszytsko interpretuje na +, ja natomiast mam spółke i patrze trzeźwo - jest słabo... a i skup akcji trwa już bardzo długo a oni kupili smieszne 130 tys wiekszosc kupujac od 7 zł :)))) a teraz nic juz nie kupuja a skup tylko do konca roku - cyrk i bark profesonalizmu
  • Re: Co z tym AB? Autor: ~greg [85.200.94.*]
    jeśli nie jesteś świeżakiem na gpw powinienes zauważyć, że fundamenty nie cieszą się tu zbyt duża popularnością w średnim terminie, jednak na dłuższa metę zawsze mają rację. jesli chodzi o skup, to przy jego ustaleniu było zastrzezenie, ze moze zostac przerwany lub zakończony przed terminem, jeśli zarzad uzna to za stosowne. być moze gotówka zostanie przeznaczona na poprawe płynności, może pójdzie w inwestycje? tego się pewnie dowiemy. prezes zapowiadał przejecia po ustabilizowaniu sie koniunktury. wskaźniki na tym walorze to nie wszystko. nowe umowy i rosnące zyski zwiekszaja wartość spółki. branża tez jedna z najbardziej perspektywicznych. moze do grania sie nie nadaje, ale podczas kolejnej hossy moze być warta duzo więcej niż w 2007. nazbierałem tego troche ze srednią koło 6zł i gdyby mocno spadła jeszcze dobiorę. jedna z dwóch "twardych" długoterminowych pozycji w moim portfelu. one oczekują cierpliwie hossy. jesli ktos jest inego zdania zawsze moze sprzedać. pozdrawiam wierzących w ten papier
    na gieldzie od wielu lat i powiem tylko ble ble ble
  • Re: Co z tym AB? Autor: ~jj [77.115.206.*]
    jw
  • Re: Co z tym AB? Autor: ~zuza [83.2.212.*]
    co?
[x]
ABPL 3,25% 98,40 2025-09-25 10:46:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać