• Zmiana kierunku? Autor: ~Gekon [37.225.94.*]
    Wiem ,że słabo to wygląda ,ale ktoś tu w końcu zarobi . Radzę przemyśleć przed realizacją straty,czy kupowaniem .Czy 22zl to cena na sprzedaż ,czy kupno.
  • Re: Zmiana kierunku? Autor: ~Krowa [77.73.16.*]
    Niektorzy mówią, że zawsze może być taniej... wszyscy sie chyba na rynku obawiają natomiast o dane ma temat sprzedaży detalicznej... choć odzież powinna dobrze wypaść z uwagi na zime, ktora faktycznie w tym roku była... pytanie co z marżą... ogolnie niepokoje wszedzie ze wszystkim... niby zbrojeniówka i stal powinny byc perspektywiczne... a gdzie ich kurs.... ogolnie sraczka ze wszystkim...
  • Re: Zmiana kierunku? Autor: ~helpi [46.112.75.*]
    Jedno pytanie. Gdzie WOLUMEN dla coraz niższej ceny? Jaki mamy OBRÓT? To jest śmiech na sali. Zero obrotu. Ktoś tym ewidentnie steruje. Tak chce i koniec.
  • Re: Zmiana kierunku? Autor: ~Eryk [37.47.152.*]
    I co to za Ciołek zbił marny bo marny ale1-dno procentowy wzrost kursu jedną akcją na zamknięciu,chcą jeszcze taniej kupować?
    I zobacz jeszcze iloma akcjami wybijał HIGH czy LOW.
    Tutaj czekamy do końca miesiąca. Miejmy nadzieję, że na koniec I kw. 2026 TFI muszą wykazać wyniki. W tym nadzieja na odbicie. Nadzieja w marcu.
    Schodzimy - może już jutro - poniżej 22 zł. Na pewno do końca m-ca.
    Niestety, ale to jest zaprogramowane (wspomniane zerowe Wolumeny).
    Dywergencje na dziennym są na MACD i RSI (tutaj ukształtował się nawet trójkąt symetryczny - czyli czeka nas Wybicie).
    To tylko sygnał ew. zmiany kierunku. Tak jak pisałem. Nadzieja dopiero w marcu.
    A tam, takie gadanie... wedlug Twoich teorii mialo byc juz tyle wybić... że trudno zliczyć... dla mnie w ogole to te zlecenia po 1 sztuce to czysta manipulacja rynkiem... ciekawi mnie, czy zgłoszenie MAR nie byłoby tu właściwe...
    Gadanie czy dzisiaj FAKT rycząca krowo ..
    ?
    Ślepy też coś czasem trafi... poczytaj swoje posty, zobaczysz ile razy wieściłeś wybicie :)
    Czy odróżniasz słowo Wybicie ? Może być Wybicie Górą i Wybicie Dołem (często fałszywe). Owszem, nie zawsze mam rację. Stale się uczę. Wykresy jedno, a potem Rynek drugie. Z reguły to Spekulacja.
[x]
ANSWEAR -0,53% 18,80 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.