Wiem ,że słabo to wygląda ,ale ktoś tu w końcu zarobi . Radzę przemyśleć przed realizacją straty,czy kupowaniem .Czy 22zl to cena na sprzedaż ,czy kupno.
Niektorzy mówią, że zawsze może być taniej... wszyscy sie chyba na rynku obawiają natomiast o dane ma temat sprzedaży detalicznej... choć odzież powinna dobrze wypaść z uwagi na zime, ktora faktycznie w tym roku była... pytanie co z marżą... ogolnie niepokoje wszedzie ze wszystkim... niby zbrojeniówka i stal powinny byc perspektywiczne... a gdzie ich kurs.... ogolnie sraczka ze wszystkim...
Jedno pytanie. Gdzie WOLUMEN dla coraz niższej ceny? Jaki mamy OBRÓT? To jest śmiech na sali. Zero obrotu. Ktoś tym ewidentnie steruje. Tak chce i koniec.
I zobacz jeszcze iloma akcjami wybijał HIGH czy LOW.
Tutaj czekamy do końca miesiąca. Miejmy nadzieję, że na koniec I kw. 2026 TFI muszą wykazać wyniki. W tym nadzieja na odbicie. Nadzieja w marcu.
Schodzimy - może już jutro - poniżej 22 zł. Na pewno do końca m-ca.
Niestety, ale to jest zaprogramowane (wspomniane zerowe Wolumeny).
Dywergencje na dziennym są na MACD i RSI (tutaj ukształtował się nawet trójkąt symetryczny - czyli czeka nas Wybicie).
To tylko sygnał ew. zmiany kierunku. Tak jak pisałem. Nadzieja dopiero w marcu.
A tam, takie gadanie... wedlug Twoich teorii mialo byc juz tyle wybić... że trudno zliczyć... dla mnie w ogole to te zlecenia po 1 sztuce to czysta manipulacja rynkiem... ciekawi mnie, czy zgłoszenie MAR nie byłoby tu właściwe...
Czy odróżniasz słowo Wybicie ? Może być Wybicie Górą i Wybicie Dołem (często fałszywe). Owszem, nie zawsze mam rację. Stale się uczę. Wykresy jedno, a potem Rynek drugie. Z reguły to Spekulacja.