• nowa emisja :( Autor: ~bankier1972 [87.239.217.*]
    Nieoficjalnie nie poszło to najlepiej. No ale chyba w sumie każdy się tego spodziewał. Teraz zobaczymy co się stanie dalej i czekamy na oficjalny komunikat.
  • Re: nowa emisja :( Autor: ~wizjoner [188.33.18.*]
    Będzie dobrze bez obaw
  • Re: nowa emisja :( Autor: ~444 [82.139.162.*]
    bank udzielając kredytu sprawdza wiarygodność i rząda zabezpieczeń, a przy braku takowych klapa z kasy.
    rolę banku w tym przypadku pełni rynek.
    i już sypią ósemeczki :))
  • Re: nowa emisja :( Autor: ~naleśnik [212.2.96.*]
    Panie i panowie

Postawmy się w sytuacji Pana Richarda. Przecież ten facet na starcie wiedział, że na sukces emisji szanse są marne, bez jakichkolwiek wyników dotychczasowej działalności spółki. Jednak się zdecydował. Dlaczego?

A) ma asa w rękawie
    B) skończyła mi się kasa na życie i tak naprawdę potrzebuje nie 2 mil, a 0,2 lub mniej.
    C) jest naiwny
  • Re: nowa emisja :( Autor: ~bankier1972 [87.239.217.*]
    A ja myślę, że

D) plan był taki, że akcje miały być wyżej i emisja miała się powieść. Niestety nie udało się pokonac podaży na poziomie 14 groszy i stąd ten ambaras.

Alternatywnie możliwe także że prawidłowa odpowiedź to B).

A) oraz C) uważam za nierealne.
  • Re: nowa emisja :( Autor: ~qqqqqq [79.190.173.*]
    moim zdaniem grubasy z Viv to nieudacznicy którzy umieli jedynie zejść z około 1.2 zł/akcja do około 0.08 zł/akcja
    tłuszcz z ich tłustych tyłków rzucił się na komórki mózgu i stąd kiedyś wieleobiecujący VIV dziś jest jedna z ostatnich szmat na NC
    pacany inieudacznicy.... pasac świnie im a nie kierowac spółką giełdową
  • Re: nowa emisja :( Autor: ~smutas [89.76.179.*]
    ja tracę 3K to ile tracą grubasy ale dzięki nim wrócimy w okolice 0,12-0,14 min.
  • Re: nowa emisja :( Autor: ~Everest [89.75.3.*]
    super bankier rzekł kiedyś "Nieoficjalnie nie poszło to najlepiej. No ale chyba w sumie każdy się tego spodziewał. Teraz zobaczymy co się stanie dalej i czekamy na oficjalny komunikat."

oficjalnie można powiedzieć że nie poszło wam to najlepiej... mój oficjalny komunikat w tej sprawie... PUDŁO!!!!!!!
  • Re: nowa emisja :( Autor: ~ali [83.25.242.*]
    Na dwa dni przed końcem zapisów na NE jeden z tych pacanów naśmiewał się, że tylko 7% obięto akcji i NE napewno się nie powiedzie. Teraz pisze, że w sumie wyszła nie najlepiej. Co jeszcze debilki wymyślicie?
  • Re: nowa emisja :( Autor: ~444 [82.139.165.*]
    to napiszę, że jeśli ktoś zarząda za kubeł śmieci stojących pod zlewem w kuchni równowartość nowego Merca, a drugi tyle zapłaci, to tylko świadczy o prawdzie pewnego przysłowia : "zawsze znajdzie się głupi, co ten towar kupi"
    oto tajemnica powodzenia emisji visiona.

Ileś zarobił do tej pory, napisz albo popatrz w arkusz zleceń i UJRZYJ co tam stoi, a nie zasłaniaj sie emisją.
  • Re: nowa emisja :( Autor: ~3D [188.33.140.*]
    Ta spółka nie musi mieć zatrudnionych sztabu ludzi , wystarczy że ma gotówke za którą sobie kupi oficjalnie udziały w firmie dysponującą wszyskim czego szukacie w Virtual Vision .

Niech w końcu do Was dotrze , że niemiecka spółka która ma wszystko co niezbędne do wielkich produkcji teraz jest współwłasnością Visiona .

Wyniki Magmy , będą za moment wynikami Visiona z dnia na dzień pojawia się kwoty o jakich nawet nie snicie !

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.