• ESPI uchwały NWZA.. Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    https://espiebi.pap.pl/node/644502 https://espiebi.pap.pl/node/715440
  • Re: ESPI uchwały NWZA.. Autor: ~Radek [46.112.104.*]
    Znowu nic sie nie dzieje brawo zarzad zniszczyc spolke
  • Re: ESPI uchwały NWZA.. Autor: ~Zeus [83.22.249.*]
    To bylo wiadome ze nie bedzie kworum
  • Re: ESPI uchwały NWZA.. Autor: ~pixel [77.65.103.*]
    Dnia 2026-02-19 o godz. 18:32 ~Zeus napisał(a):
    > To bylo wiadome ze nie bedzie kworum

To właściwie po co to NWZA było?>?>?>?>?>?>?>?
    Nie wiem. Moze na poczatku mieli ten plan z tym funduszem ale cos sie wydarzyło w ostatnim czasie i wola robić interesy z kims innym. Trzeba pytać daszka on to specjalista jest
  • Re: ESPI uchwały NWZA.. Autor: ~Polak [85.146.35.*]
    Loft mówił wchodzimy ale wyłącznie bez benarowiczow inowakow !
  • Re: ESPI uchwały NWZA.. Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Tak jak kiedyś pisałem, przez brak kworum uwalą Lofta. Czyli druga opcja na stole, robiona przez ludzi z Serafima..
    To teraz czekamy na komunikaty tych co.byli pod progiem.
    Dnia 2026-02-19 o godz. 18:38 ~Zeus napisał(a):
    > To teraz czekamy na komunikaty tych co.byli pod progiem.

Oni się nawet nie raczyli zarejestrować na walne. Lista uprawnionyck była króciutka a i tak wszystkich uprawnionych dziś nie było, więc i ja sobie odpuściłem.

Nie uważacie, że w najbliższym czasie komuś powinno zależeć, aby mieć conajmniej 33% kapitału zakładowego, aby móc przegłosować kluczowe uchwały na walnym?:) Kończy się okres "wielkiej smuty"na walorze..
  • Re: ESPI uchwały NWZA.. Autor: ~Robek [82.139.12.*]
    Kolego to jest optymistyczny scenariusz.Ciagle za dużo pytań, za mało odpowiedzi. Mam pewne przemyślenia i być może się nimi podzielę, ale na razie brak mi mi pewnych danych. I mam taką zasadniczą zagwozdkę, jaką rola Nowaka w tym wehikuł.Pozdrawiam
    Dnia 2026-02-19 o godz. 19:47 ~Robek napisał(a):
    > Kolego to jest optymistyczny scenariusz.Ciagle za dużo pytań, za mało odpowiedzi. Mam pewne przemyślenia i być może się nimi podzielę, ale na razie brak mi mi pewnych danych. I mam taką zasadniczą zagwozdkę, jaką rola Nowaka w tym wehikuł.Pozdrawiam

Oprócz tego, że ma 5% pakiecik, już tu nic nie znaczy, ciężar decyzyjny jest w rękach ludzi z Seraphkma. A trzyma tylko w jednym celu, sprzedać na fali pozytywnych rozstrzygnięć.
    Dnia 2026-02-19 o godz. 19:47 ~Robek napisał(a):
    > Kolego to jest optymistyczny scenariusz.Ciagle za dużo pytań, za mało odpowiedzi. Mam pewne przemyślenia i być może się nimi podzielę, ale na razie brak mi mi pewnych danych. I mam taką zasadniczą zagwozdkę, jaką rola Nowaka w tym wehikuł.Pozdrawiam

To podziel się w miarę szybko swoimi przemyśleniami, bo czas goni Maksia, a poprzeczka jest zawieszona wysoko..
  • Re: ESPI uchwały NWZA.. Autor: ~zosiasamosia [104.28.129.*]
    A pan na R. to gdzie trzyma swoje pakiety chyba każdy rozsądny wie. Żenujące jest to że prezes traci czas na WZA nie odwoła spotkania bo i tak temat nie przejdzie bo jest termin do zgłaszania powyżej 5% mija. Jeżeli ktoś tak podchodzi i „szanuje czas” to tyko świadczy o jest dobrze tylko dla kogo.
    Gdybanie nie zmieni nic tylko podbitki i kółeczka za grosze.
  • Re: ESPI uchwały NWZA.. Autor: ~Radek [46.112.104.*]
    No za pol roku moze ktos nazbiera 33%
    Dnia 2026-02-19 o godz. 19:20 ~daszek napisał(a):
    > Nie uważacie, że w najbliższym czasie komuś powinno zależeć, aby mieć conajmniej 33% kapitału zakładowego, aby móc przegłosować kluczowe uchwały na walnym?:) Kończy się okres "wielkiej smuty"na walorze..

Jak sądzicie, może to już ten moment? :)
  • Re: ESPI uchwały NWZA.. Autor: ~Robek [46.112.220.*]
    Ja Kolego,na razie bym się nie ekscytował.Na razie nie widać aby to było przełamanie, może chwilowa podbitka,czas pokaże.Pozdrawiam.
    Dnia 2026-02-23 o godz. 12:31 ~Robek napisał(a):
    > Ja Kolego,na razie bym się nie ekscytował.Na razie nie widać aby to było przełamanie, może chwilowa podbitka,czas pokaże.Pozdrawiam.

Do ekscytacji u mnie, to jeszcze droga daleka, bacznie się przyglądam sytuacji i jak dla mnie są pewne symptomy, których nie należy bagatelizować.
    Dnia 2026-02-23 o godz. 12:43 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2026-02-23 o godz. 12:31 ~Robek napisał(a):
    > > Ja Kolego,na razie bym się nie ekscytował.Na razie nie widać aby to było przełamanie, może chwilowa podbitka,czas pokaże.Pozdrawiam.
    >
    > Do ekscytacji u mnie, to jeszcze droga daleka, bacznie się przyglądam sytuacji i jak dla mnie są pewne symptomy, których nie należy bagatelizować.

Warto obserwować najbliższe wydarzenia na Sera...... Może być kilka istotnych faktów, które mogą pozytywnie wpłynąć na kurs. .Denis też może zaskoczyć rynek. Ale bez euforii, jutro 30% nie będzie, jak tu wróżą co niektórzy.:) Nie liczyłbym jutro na " cofke" na kursie na zamknięciu.
[x]
DEFENCEH 6,43% 0,45 2026-05-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.