Ten sam problem co przez lata tutaj = nie da się sprzedać dużo bez uwalenia kursu, co wielokrotnie było mylnie interpretowane jako brak sprzedających . . .
Black dzidzia Kochany, Ożóg trochę sypnal, nigdy nie dowiesz się dlaczego, ktos inny ważny kupił. Tak to działa malusi. Transek widzi dwudziesta falę, Taxi ma zle przeczucia, Ludzidzi goraczke, XXXXX już od filmow trzepaczkow sie miesza. Dzieciaki 10 przysiadow, hulahop i zrozumiecie zycie.
Wszyscy ważni to akurat bywają u mnie w palazzo na rautach i jajach przepiórczych. Jeśli ktoś mnie nie zna, to nie jest ważny, bo nie zajmuję się drugoligowcami...
Oni próbują podnies swoje ego na forum bankiera. A tu każdy kto zainwestował to stracił, nawet nie mają jak wyjść. A emisja przed nami. Pocieszę Was ze kiedys kupią kolej niemcy wtedy trochę odrobicie
szczególnie Ty miałeś rację jak mówiłeś o 13.10 :))))
Tu trzeba poczekać na fundamentalne zmiany a opinie mających długie i krótkie pozycje to robienie zwykłego zamieszania i próby zaczarowania rzeczywistości :))))
to samo tyczy się tych co odradzają tą spółkę ... a szczególnie na jej forum :))))))))))
Trzeba dać czas restrukturyzacji, która była b.dobrą decyzją wbrew temu co mówił polecany przez Blacka kolega od słowotoku, który chwalił podobne praktyki ale na innych spółkach... czyli restrukturyzacja - źle na pkpc a np na Azotach - dobrze :))))))))
No i dzisiaj wzrost, wszystko jak po sznurku. Wczoraj zrobiłem małe kółeczko, na skromne kilka milionów, dzisiaj oddam te zakupione akcje. Zawsze to jakiś grosz do grosza :)))
I jak zwykle opisujesz swoje ruchy po fakcie! I dalej ciągniesz w świecie fantazji! Czy ty rzeczywiście myślisz że ktoś to kupuje?? No ale iluzja moze przekroczyć wszelkie granice!
Zmiana od tamtej pory już 10%, a minęło ile dni ? I wiecie - każdy moze sie pomylić (choć czarna i Jacus nigdy sie nie mylą, jak twierdzą), tylko ze tutaj to jest systemowe granie na spadki, FUD, wprowadzanie zamieszania, niepewności i strachu. Trzymajcie się od tego trola z daleka.
wskaźniki na biznesradar nie biorą pod uwagę fundamentów bo oni nie mylą inwestowania z zarabianiem...
wskaźniki te wynikają z AT ... nikt nie powinien mieć do nikogo pretensji :))))