.. i co.. Tak bez paniki?
Czyżby główna obawa dotyczyła braku akceptacji planu, a ew. rozwodnienie już wczesniej zostało skalkulowane? Jestem zdziwiony.. Nie faktem, że emisja jest głośno obwieszczona, ale spokojem w handlu.. I jeszcze obwieszczenie planu 9 dni przed deadlinem.. Przecież gdyby mieli sygnały o oporze wierzycieli dalej mieliliby propozycje..
Czy ktoś podsumował maksymalną kwotę jaka może być zamieniona na akcje?
nie wiem, czy zauważyłeś, ale to szczególy planu z 30 czerwca.
Dlaczego teraz zostały opublikowane, a nie 8 miesiecy temu - nie mam pojęcia. Ktos może weźmie akcje, ktoś nie weźmie, ktos umorzy część długu, ktoś poczeka 10 lat, ktoś dostanie kasę od razu
trwa to niestety bardzo długo, ale - mam nadzieję - cierpliwi zostaną nagrodzeni. a jesli nie, to nie :) Gra idzie o sporą kasę, także może dlatego to trwa tak długo. I nie sadze (odpowiadając na inny post), żeby rząd tu działał bez planu. Wystarczy wyplacic kase za decyzę weglową i spolka bedzie warta x razy wiecej, powie sie, ze to obecny rzad zrobił. Wg mnie to propagandowo akurat bardzo łatwe. Mysle jednak, ze rzad chce, zeby jednak banki się dorzuciły (i moze nie tylko banki)
Nie kombinuj! Jednocyfrowy pocałunek i zejście 2027. Ja się nigdy nie mylę. Matematycznie są za punktem przegięcia i nie ma ratunku wedle algorytmu. Trzeba pozwolić spółkę przejąć.
Pozdr.!
Te harce dockerów spadkowych to m.in mój udział :)
Nowicjusz.. Wolałem Twoje kategoryczne opinie.. Tutaj brzmisz jak ten baca przed poprawinami.. Sporo wahania.
Myslę, że wiele wskazuje na klepnięcie decyzji.. chox pewnie nie w piątek 27. Zatem w zasadzie jest z górki.. tyle że algorytm jest ogromnie skomplikowany i nie wiadomo jeszcze jak szybko.. Jutro będzie w dół, a może już w połowie dnia ktoś to policzy i skrótowo opisze w artykułach.. być.może wyjdzie z tego pozytywny obraz i zacznie się podnosić. (Wiem .. u mnie też jak u bacy). Skoro to zapisy z czerwca to jak do k.. nędzy prezes Semail wykluczała dodruk? Moze coś mieszam...
ale nie wiem, czy tak będzie :) gdybym wiedział, to bym kupił ich 10 razy więcej...
natomaist skoro wlacza sie jacus z grochowa, to znaczy, ze chwile bedzie drozej - on zawsze sie uaktywnia chwile przed ruchem w górę, choć walczy o to, zeby odkupić jak najtaniej. tak to widzę :)
Hmmm czemu państwo nie odda kasy za decyzję węglowa? Spłacili by większą część. Ale jak by zagłębić sie komu cargo wisi kase kto jest prezesami tych spółek, to by wyszedl niezły cyrk. Pralnia pieniedzy. A teraz zamiast kasy dostaną darmowe akcje. Wy płacicie 13zl oni dostaną to samo za 7zł
Ja się nigdy nie mylę, a Jacuś to mitoman. Jak tam Jacusiu twoje chaty GPT, bo coś się nie chwalisz? Jak tam 7 zł? Jak tam twoje historie o byciu moderatorem tutaj? Żałosne...
Nikt się nie boi emisji akcji, bo jakaś emisja była pewna, tak jest praktycznie zawsze w sanacjach. Podpowiem Action - pierwsza polska spółka w sanacji. Konwersja długo na bodajże 30% akcji. Wzrost ceny w ciągu 2 lat z 3 zł na 30 zł.