urlopy na pewno dadzą zarobić tylko wszystko w swoim czasie i bez niepotrzebnych emocji. Don Pedro z tego co obserwuję wyskoczył z Atlantisa, Izolacji i Fona a więc powolutku czas na urlopy.
ja mam Urlopy średnio po 12 gr i sprzedam po 40 lub więcej, jeszcze w tym roku.
Wyniki za 3Q powinny być dobre, chociażby ze względu na Chemosa, jak wiesz zapewne
Ktoś / może grupa/ jest bardzo konsekwentny w odbieraniu walora od niecierpliwych. Ciekawe jest to , że im wyżej tym szybciej to się dzieje. Pewnie chce dyktowac pozostałym warunki.
Dnia 2009-10-16 o godz. 16:06 ~viper napisał(a):
> Ktoś / może grupa/ jest bardzo konsekwentny w odbieraniu
> walora od niecierpliwych. Ciekawe jest to , że im wyżej tym
> szybciej to się dzieje. Pewnie chce dyktowac pozostałym
> warunki.
Ubieranie idzie na całego a ten tu księżycowe teorie opisuje ... Co za ludzie ...
jak kupowałem po 10 gr to samo mi pisałeś. teraz jestem 40% do przodu i jestem zadowolony z tamtego ubrania. "Leży jak ulał". Pewno od ciebie kupiłem po 10gr i żal ci dupę ściska.
kochana kupilas 50 szt hurtimexu pewnie po 60-80 groszy i teraz naganiasz. ile chcesz zarbic 10 zl?
urlopy jak przekrocza 20 groszy to wtedy zacznie sie jazda w kosmos. wiec oddawaj bo sa chetni do kupna, tym bardziej ze malo akcji w obiegu. musieli leszczy ubrac w izolacje i atlantis zeby wylapac od nich akcje,
A pozniej nikt tego od ciebie nie kupi :-), ale zycze powodzenia. Ja sobie zakupilem Urlopy.pl tam juz niedlugo beda potezne zyski. Mam jeszcze druga firme na oku, na ktorej zarobi sie jeszcze wiecej, tylko najpierw trzeba wskoczyc.
Ze wszystkimi spółkami na NC jest ten problem, że nie pogra się większymi sumami. Powiedz co to za spółka, bo jeśli chodzi Ci o hurtimex to tam podejrzewam, że od poniedziałku spadki.