100, 130, 170 czy 200 to i tak mało. Jakby było 500 lub wyżej to można się jarać
Ale kapitalizacja niska więc i pod takie cyferki na demo można się ucieszyć.
Promka na akcjach trwa i szczerze to już myślałem dzisiaj o zakupach ale chyba dopiero jutro coś skubne
A dopiero teraz zaczaiłem, ty myślałeś ze permaforst mial mało? Lol permaforst ponad 761 peak na demo mial, zanim wyłączyli demo (celowo). Nawet steam db nie umiesz otworzyc
I pewnie nie wie ze p2chill ma 20% udzialow w permafrost. Nie wiem co ty tu robisz nie mając pojęcia o gamedev i patrząc tylko na wykres kursu akcji. Jedyne co piszesz to spadnie "bo ja tak chce". Zero argumentów zero wiedzy. Krotkoterminowo moze cos ugrasz na gamedev ale w długim terminie zapomnij
Szybko tu tych optymistów sprowadzą na ziemię, wystarczy zerknąć co było na baked games. Kurs jakiś czas trzymał się, ba nawet w międzyczasie robili podbitke by docelowo sprowadzić kurs praktycznie do ceny akcji w ABB. Dodatkowo przyjęcie ostatniego dema jest łagodnie mówiąc słabe. Ale oczywiście można zaklinać rzeczywistość, tylko co to da?
„Gra będzie publiczna od poniedziałku, ale już teraz trwają pierwsze testy i recenzje dema. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów, ponieważ wishlista na karcie wzrosła o 15 tys. wciągu trzech dni i dziś liczy ponad 60 tys. graczy.”