Wsparcie, czyli w okolicach 3.2 pojawia się silny popyt, ponieważ na takim poziomie długoterminowi inwestorzy dobierają. Ci co nie chcieli 'mrozić' kasy według mnie wyszli już wczoraj i przedwczoraj. FF to tylko 590.000 akcji, kilkadziesiąt osób które mają po kilka tysięcy udziałów. Do tego tutaj co miesiąc są raporty o usługach serwisowych, info o przetargach, zarówno tych dużych jak i małych. Nawet jeśli ten rok będzie gorszy co do przetargów, a umowy serwisowy zostaną na takim samym poziomie (a jak na razie rosną), to i tak mamy finansowo zdrową spółkę, z bardzo niskim zadłużeniem, i dobrą kadrą. Z jednej strony mam nadzieję że będziesz miał rację i kurs spadnie do 2.5-3, ponieważ będzie to okazja żeby dokupić, ale nie wiem czy jest to zbytnio prawdopodobne.
Zgadza się pojawia się popyt przy 3.2 ale jak długo ,spółka ma perspektywy ale jest nie zauważalna i narazie nic nie wskazuje na wybicie jak co niektórzy twierdzą jeszcze w tym błotku raczej trzeba się potaplac
coś mi tu z podażą nie pasuje ktoś tu chce wyjśc ale kto i ile tego ma przy tych obrotach duża ilość może zrobić swoje to po ile będzie chciał sprzedać zależy pewni od tego po ile brał a tego nikt nie wie różne mogą być motywy opuszczenia pokładu niekoniecznie te które mówią o rozwoju i pomimo takich wyników ktoś może zdecydować się na opuszczenie pokładu. Poczekam zobaczymy jaki jest jego zakres