• Do spadziów Autor: ~Seba [31.0.42.*]
    Nie znasz dnia ani godziny kiedy tu będzie 1000% a będzie szybciej niż wasze 3 zł
  • Re: Do spadziów Autor: ~ktos [91.94.12.*]
    Jakoś od 6 lat nic nie wydarzyło się naganiaczu.
    - kiedy będzie "mamy lek"? - miał być w 2020 roku,
    - kiedy otwarcie "mamy fabrykę"? - miało być 2022 roku,
    - kiedy otwarcie "mamy CBR"? - miało być 2022 roku,
    - kiedy poznamy "mamy inwestora"? - czekamy od 2021 roku oraz od 2024 roku. Tak, wiem, inwestorem jest Ipopema, która pożyczyła i oddała akcje.
    - kiedy realizacja podpisanych w 2020 roku "mamy umowy"?
    - kiedy będzie "mamy molekułę"? - miała być w 2024 roku,
    - kiedy pojawi się "mamy prezesa"?
    - kiedy będzie "mamy zysk", bo ostatnio ciągłe straty?
    Szybko zamilkłeś. Wystarczy zadać naganiaczom kilka pytań i znikają.
  • Re: Do spadziów Autor: ~ktos [83.175.184.*]
    Pozdrów mamę i przekaż wyrazy współczucia
  • Re: Do spadziów Autor: ~Kl [176.221.117.*]
    Ale treści wniosłeś do wątku, rozgarnięty jak kupka łajna! strup ropny !Ktośek ma rację, bo tych "mamy to , mamy tamto" to naprawdę mamy sporo, tylko nie mamy realizacji tego wszystkiego
    Nie mamy żadnego "mamy". Za to mamy to, czego mieć nie mieliśmy, czyli dodruku akcji. Zatem zarząd jest niewiarygodny. A teraz nawet nie widać "mamy prezesa".
  • Re: Do spadziów Autor: ~mesek12 [164.127.211.*]
    Szkoda z takim dnem intelektualnym dyskutować jak seba i wyzywanie ludzi od troll wzrostowych czy spadziowych a nie posiada umiejętności analizy tej spółki na której są od dłuższego czasu tylko hasełka mamy, teraz moge też sobie dozucić ze "mamy " brak zai teresowania akcjami.
    Powtórzę jeszcze raz ze jak upchaja te 5mln jakimś cudem w rynek to seba sobaczysz te 3zl
  • Re: Do spadziów Autor: ~Klemens [46.112.70.*]
    Kocham Synthaverse!!!!
    Brak zainteresowania to mamy faktycznie, zatem bez cudzysłowu. I bardzo dobrze, przynajmniej nie będą w stanie upchać drukowanych bez końca akcji. Dlatego moim zdaniem najbliższa przyszłość spółki przedstawia się niepokojąco, ponieważ może zabrakną pieniędzy na działalność. Chyba, że czwarty kwartał był świetny i mają pieniądze.
  • Re: Do spadziów Autor: ~obiektywny [89.65.4.*]
    Już podpisałem umowę z nowym prezesem by naganiać na wzrosty? Tu już nie ma głupich na kupowanie akcji
  • Re: Do spadziów Autor: ~Rudi [37.31.44.*]
    Ktoś pisze, ze nic sie tutaj przez lat nie działo. Czyli jak kupowałem po 5 z hakiem a sprzedawałem po 9 zl to nic. Kurs raz spada raz rosnie. Bumech, protektor, lubawa, orlen, kghm. Zobacz jak kurs zmieniał sie w ostat ich dwóch latach.
[x]
SNTVERSE -0,95% 3,12 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.