• Jest nagan. Autor: ~Kosmonautazauta [150.107.158.*]
    Idą spadki ,możecie wyrzucić wszystkie analizy techniczne ...on nigdy od 6 lat mnie nie zawiódł..tak tow naganie -naganowuczu jesteście the best
  • Re: Jest nagan. Autor: tgolik [83.25.189.*]
    Nagan towarzyszy akcjonariuszom CD Projektu od ponad 12 lat. Gdybyś słuchał go od początku, byłbyś bogaty. Pamiętaj, żeby sprawdzić jego dzisiejsze wpisy za kolejne 12 lat. Ciekawe na jakim poziomie będzie kurs spółki w 2038 r?
  • Re: Jest nagan. Autor: ~lol [62.112.222.*]
    Miał słuchać wieści nagana sprzed pół roku o tym, że W4 ukaże się na przełomie 25/26? Zabawny jesteś. Pewnie są tu jeszcze frajerzy, którzy go słuchali w 2020 i do dziś wiszą na 400+. Naprawdę nie musisz bronić skompromitowanego głupka, do tego jeszcze pod nazwiskiem.
  • Re: Jest nagan. Autor: ~Gałgan [77.111.245.*]
    Nie zapominajmy, że ten gałgan pisał, że spółka będzie nic nie warta gdy zarząd zrobi skok na kasę zamiast trzymać się jakości. A nadal nagania po wtopie dekady c2077. To jest po prostu pracownik, strzelam że pr-owiec ocieplający wizerunek cdr zatrudniony w ramach programu aktywizacji osób z upośledzeniem umysłowym. Bo takich kreetynów nie zatrudnia się bez powodu.
  • Re: Jest nagan. Autor: ~Gracz [83.25.94.*]
    Nagan pisał że CDPR jeszcze sporo urośnie jak kurs był na szczycie 460 pod koniec 2020. Ubranych nigdy nie przeprosił.

tgolik, mieliśmy Cię za poważnego inwestora a tu wpis na poziomie nagana.

Btw. w 2015 na forach Ubisoftu też pisali ze kurs w 2025 będzie super wysoki, no coś nie pykło
  • Re: Jest nagan. Autor: ~M84ck [37.31.62.*]
    Odezwał się ten co mu nic nie pasuje i cały czas wg niego będzie spadać i cdpr jest do dupy. Każdy pisze co mu pasuje spadizu.
  • Re: Jest nagan. Autor: tgolik [91.94.6.*]
    Siedzę na CDR jeszcze trzy lata dłużej niż nagan i nigdy nie straciłem wiary w ich biznes. Czytam wpisy Nagana, często pokazuje sprawy w zbyt różowych barwach ale wystarczy założyć okulary z odpowiednim filtrem żeby czerpać korzyści z jego postów. W 2020 roku byłem przerażony, jak kurs przekroczył 300 zł, bo nie wróżyło to dobrze na przyszłość. Ale trudno było nie poddać się wtedy hurraoptymizmowi.
  • Re: Jest nagan. Autor: ~Prosteizrozumiale [31.61.176.*]
    Ty nie siedzisz ty wisisz a to ogromna roznica
  • Re: Jest nagan. Autor: ~JohnDoe [89.74.199.*]
    Wystarczy że sprawdzisz jego wpisy sprzed 5 XDDDD

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=8462307&strona=1

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=10377679&strona=1

Jeszcze o Monster Slayerze były dobre, ale gdzieś linki zgubiłem niestety, jak ktoś ma to zapodajcie.

• Re: Jest nagan. Autor: ~Edward [91.150.211.*]
    ty niw wiesz co mowisz
  • Re: Jest nagan. Autor: ~nowy [84.40.157.*]
    Dnia 2026-02-19 o godz. 09:11 tgolik napisał(a):
    > Nagan towarzyszy akcjonariuszom CD Projektu od ponad 12 lat. Gdybyś słuchał go od początku, byłbyś bogaty. Pamiętaj, żeby sprawdzić jego dzisiejsze wpisy za kolejne 12 lat. Ciekawe na jakim poziomie będzie kurs spółki w 2038 r?

a w 2138 to po ile będzie ? albo w 2238 ? LOL
  • Re: Jest nagan. Autor: ~Wojtek [93.159.62.*]
    A ską ktoś tu może wiedzieć jak się zachowa kurs jutro czy za tydzień. Może mi to ktoś wytłumaczyć . Wieżycie w takie bajki . MASAKRA
  • Re: Jest nagan. Autor: ~Prosteizrozumiale [31.61.176.*]
    A w co maja wierzyć...???jak 6 lat wiszą na haku
    To wierzą w naganowe bajki i lżej na
    Duszy i tyle nic więcej
    Tu dzis 90 % jest wiszący 0% nowych ..
    I tj tragiczne
[x]
CDPROJEKT -0,99% 260,30 2026-05-19 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać