• Jakie odczucia po sesji? Autor: ~Onn [37.31.32.*]
    Na moje oko przełom blisko i jak tu jakiś kolega niedawno napisał "animacja rynkowa" pierwsza klasa. Pakiety latają. Chyba nikt nie wierzy, ze ktoś nagle chciał kupić 400k a ktoś mu nagle oddał
  • Re: Jakie odczucia po sesji? Autor: ~Dar [37.47.151.*]
    MoZe zasłona dymna żeby ktoś mógł wyjść na tych poziomach. Nigdy nie wiadomo. Jednak wolumen wysoki jak nantę spółkę, a zamknięcie na czerwono
  • Re: Jakie odczucia po sesji? Autor: ~Onn [37.31.32.*]
    To że zamknięcie bylo na czerwono to akurat najmniej istotne. Wolumeny od dawna podwyższone. Zarząd akumuluje akcje. Wygląda to mega mega obiecująco a kilkanaście lat na gieldzie jestem. Przy trupach w szafie zarząd by nie brał dodatkowych akcji na 100%. Lach też głupi nie jest. Tam juz sie chyba toczą jakies wstępne rozmowy parentingowe. Tak mi się wydaje.
  • Re: Jakie odczucia po sesji? Autor: ~Nano [94.78.153.*]
    Podobno na spotkaniu inwestorskim padło coś nowego
    Obstawiam, że co jest grubego na rzeczy
    Ostatnio auxilius przyspiesza badanie a pisali w zeszłym roku o partneringu z mocnym graczem z kardiologii w USA
    Z drugiej strony Nanox, kto wie nie zdziwię się jak wpadnie list intencyjny bo to za łakomy kąsek
  • Re: Jakie odczucia po sesji? Autor: the_bob [31.0.41.*]
    Pewnie macie rację: parenting, listy intencyjne, zbieranie akcji w pakietach także przez zarząd.
    A tymczasem wracamy do 2,5.
[x]
NANOGROUP 0,22% 2,31 2026-05-28 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.