Więc kto sprzedawal resztę ? No to jutro dalsza część spadkow bo skoro jeden z akcjonariuszy sprzedaje akcje w tak niskich cenach to oznacza że dołek będzie jeszcze niżej. Przez ostatnie tygodnie obroty bywaly spore i nikt akcji nie kupił bo espi o nabyciu nie było więc wychodzi ze spekulanci kręcą sobie koleczka.
Zastanawia mnie tylko jedno bo popyt na akcje niby jakis jest i plynnosc tez jest miarę i dlaczego co duzi akcjonariusze nie sprzedawali jak śmigalo w okolicach złotówki tylko teraz jak zbliża się to do historycznego dołka ? I pod co było te ostatnie odbicie z 32 na 49 gr przy prawie 10 mln sztuk obrotu ? Moze sprawy we Włoszech nabierają tempa albo szykuje sie jakis kontrakt ?
Kolego,mali zawsze dostają odprysk informacyjny jak już jest po wszystkim.Duzi nie płacą prowizji i mogą przerzucać z wora do wora po to żeby ulica myślała że coś się dzieje,a przy okazji wciśnie się ulicy towar.Pozdrawiam jak zawsze.
Jak byś czytał moje wpisy, choćby ten w wątku wyżej,to byś wiedział że jestem tu spekulacyjnie.Na razie zarabiam i mam frajdę z czytania tego forum.Ale jak to mówią,nikt nie może być prorokiem we własnym kraju i nikogo nie ustrzeżesz przed samym sobą.Pozdrawiam