• Espi Autor: ~Apa3 [83.23.56.*]
    Sprzedał 182 221 akcji
    Tego dnia obrót wyniósł 1 175 894 akcji
    Także skup trwa
  • Re: Espi Autor: ~Nowy [31.11.157.*]
    Więc kto sprzedawal resztę ? No to jutro dalsza część spadkow bo skoro jeden z akcjonariuszy sprzedaje akcje w tak niskich cenach to oznacza że dołek będzie jeszcze niżej. Przez ostatnie tygodnie obroty bywaly spore i nikt akcji nie kupił bo espi o nabyciu nie było więc wychodzi ze spekulanci kręcą sobie koleczka.
  • Re: Espi Autor: ~Robek [31.175.44.*]
    Oczywiście, piszę o tym od dawna że spółka spekulacyjna.Pod co grać jak tu się nic nie dzieje,a ludzie myślą że jak było po złotówce to znowu będzie.
  • Re: Espi Autor: ~ramzes [37.109.158.*]
    no i sprawa sie rypła miał kupowac a sprzedaje:)
  • Re: Espi Autor: ~Nowy [31.11.157.*]
    Zastanawia mnie tylko jedno bo popyt na akcje niby jakis jest i plynnosc tez jest miarę i dlaczego co duzi akcjonariusze nie sprzedawali jak śmigalo w okolicach złotówki tylko teraz jak zbliża się to do historycznego dołka ? I pod co było te ostatnie odbicie z 32 na 49 gr przy prawie 10 mln sztuk obrotu ? Moze sprawy we Włoszech nabierają tempa albo szykuje sie jakis kontrakt ?
  • Re: Espi Autor: ~ludwik [5.173.182.*]
    będzie jazda pod 40 gr.
  • Re: Espi Autor: ~Adam [31.61.249.*]
    Jakie sprawy we Włoszech ? Co masz na myśli?
    Kolego,mali zawsze dostają odprysk informacyjny jak już jest po wszystkim.Duzi nie płacą prowizji i mogą przerzucać z wora do wora po to żeby ulica myślała że coś się dzieje,a przy okazji wciśnie się ulicy towar.Pozdrawiam jak zawsze.
  • Re: Espi Autor: ~Loko [31.0.78.*]
    A ty tutaj jesteś bezinteresownie i dajesz dobre rady Dzieki
    Jak byś czytał moje wpisy, choćby ten w wątku wyżej,to byś wiedział że jestem tu spekulacyjnie.Na razie zarabiam i mam frajdę z czytania tego forum.Ale jak to mówią,nikt nie może być prorokiem we własnym kraju i nikogo nie ustrzeżesz przed samym sobą.Pozdrawiam
  • Re: Espi Autor: ~Nowy [94.254.169.*]
    Juka zarabiasz. Wszyscy tutaj tracą
[x]
ASMGROUP 1,64% 0,25 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.