Pierwsze zakupy po tyle faktycznie były. Obecnie średnia to 48,90. Nie sprzedaję. Przynajmniej póki płacą solidną dywidendę. :) Ewentualna wyższa cena będzie miłym dodatkiem
Widać jak zdobywa , z kwartału na kwartał wyniki coraz gorsze i szefostwo oderwane od rzeczywistości. Ciekawe co tam znowu nakłamią w czwartek przy wynikach ?
Text app miał premierę-star w sierpniu 2025 roku więc kilka miesięcy temu -ja myślę ze potrzebuje trochę więcej do rozpędzenia sie --myslę ze będzie ok -----text app -to zawansowany program z agetsmi AL.
Wbrew pozorom cisza jest tutaj lepsza niż rozgłos na tym etapie. Drugim ważnym czynnikiem jest czas. Ważnym elementem jest to, że klienci którzy zakupią text app raczej będą na dłużej jeśli produkt im się sprawdzi. Jesteśmy raczej na początku pięknej i stabilnej drogi. Akcji w obrocie jest mało, dużo inwestorów trzyma dla dywidendy. Jeśli pojawią się pierwsze jaskółki pozytywnych informacji to kto będzie chciał sprzedawać? Tylko shorty i kółkarze. Najbliższe miesiące będą kluczowe, ten rok decydujący. Mi obecny czas bardziej wygląda na Akumulację..Pożyjemy, zobaczymy...
Ja też długoterminowo jestem nastawiony pozytywnie choć nie ukrywam pewnego niepokoju bo któż z nas zna przyszłość. Mam zamiar jeszcze dobrać w okolicach 36 zł.
Długoterminowo ktoś w to chce wchodzić ? Jeśli text app nie wypali to będzie równia pochyła , jak wypali to można tutaj zostać na jakiś czas , ale patrząc co się dzieje z AI to wszystko może się skończyć w krótkim czasie , ja osobiście poczekam do września żeby pozbierać dywidendy i uciekam z tego bez względu na kurs . Tak jak pisałeś podajże przy 47 zł że szkoda czasu tutaj tracić i miałeś rację. Kurs sobie leci jak kamień w wodę i jeśli te wyniki będą kolejny raz poniżej konsensusu to witamy 30 zł
Wynik brutto mówi sam za siebie , o nowym produkcie cicho jak makie zasiał !
Pytanie jak aktualny kwartał , czy jest już drobna poprawa ? Moim zdaniem dopóki nie podniosą cennika to będzie tutaj bieda . Klienci jak odchodzili tak będą odchodzić i nie pomoże im w tym żadne soc 2 bo musieli by zdobyć naprawdę kilka dużych firm , a te już raczej mają coś sprawdzonego i wątpię żeby chcieli zmieniać firmę i przenosić swoje dane ?
To za mała firma którą zjedzą .Mieli na to czas żeby się rozwijać , czy ktoś jeszcze wierzy w akwizycję klientów ? Przecież powtarzają to od półtora roku a współczynnik odejścia nadal powyżej 4 % . Takim tokiem z posiadanych 40 tyś klientów mogło zostać już tylko coś koło 30 tyś .