Na rozwój dalszych wydarzeń . Liczyłem że dzisiaj odbiją ale po południu nie wyglądało to dobrze . KTOŚ SYPIE od wczoraj i nie zamierzam się zastanawiać kto to może realizować 400% zysku ?!….wole poczekać z boku zanim będzie panika
Realizacja zysków od 50zl jest, to normalne po FDA. Sama też realizowałam zyski, ale tylko połowę akcji, drugą posiadam i czekam na tańszy odkup przy luce 38zl
Po takim zdaniu w wywiadzie o zaspokojonych potrzebach kapitałowych czułbym się bardzo zaniepokojony bo może zwiastować rychłą emisję tak jak już bywało w przeszłości . A co jeśli Prezes puszcza znów oczko do inwestorów ???? Na szczęście sprzedałem - stoję z boku i obserwuje . Czuć coraz większy niepokój i strach na forum. Pozdrawiam serdecznie
Dnia 2026-02-18 o godz. 07:41 ~Olek napisał(a): Na szczęście sprzedałem - stoję z boku i obserwuje . Pozdrawiam serdecznie
OLUŚ ....nie ty pierwszy nie ostatni ....:))
Świetnie ze dołaczyłeś do Innych "SZCZEŚCIARZY" ---Mistrza który sprzedał ICE po 13 ....MARECZKA który z " radością " szczeka na ICE od 16 PLN ....:))
Coś mi sie zdaje że w kolejnych tygodniach / miesiacach TO ZACNE grono "SZCĘŚCIARZY" bedzie się mocno powiekszało ----i beda oni zbierali sie w całe stada UAJDAJĄC i WYJĄC ---na forum ICE----DO KSIĘZYCA.....
Ty już teraz zaczynasz to robic ( UJADAĆ i WYĆ) tuż po sprzedaży akcji ----:))
Urzekła mnie wasza historia.
41 to już będzie sygnał do zakupu i odbicia z tym że rynek często zachowuje sie irracjonalnie. Jedno info i już dzisiaj może być odbicie.
Spytam, z czego wzięła sie komuś cena 38. Chciejstwo czy analiza
> > Spytam, z czego wzięła sie komuś cena 38. Chciejstwo czy analiza
Z tego ze ALICJA nie wie na jakim poziomie cenowym jest zamkniecie ostatniej Luki hossy :)) Bo to ona pisze że czeka na zamkniecie luki hossy na 38 PLN.
38 Moze też niektórym wynikac z FIBO 23% korekty Impulsu ktory swój szczyt miał po infie o pozytywnym FDA....
Ale to wszytko jest po prostu forumowym szumem.... To co sie liczy to dowożenie tematów przez spółke i to ze konsekwencje tego beda takie ze setki M pln napłyną do ICE ---pytanie tylko jak duze setki M ---ale tutaj podpowiedzi daje prezes i to moga byc grube setki M ale $ szcegolnie biorac pod uwage monetyzację wszystkich 4 systemów :))