• Wild West pioneers WL 825 Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Dynamika wzrostu bardzo dobra a steam fest sie dopiero zacznie za chwile
  • Re: Wild West pioneers WL 825 Autor: ~Gracz [91.150.217.*]
    Spoko zaklinaj rzeczywistość jutro cena abb może 2 zł wytrzyma w co wątpię
  • Re: Wild West pioneers WL 825 Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Gdzie ci zaklima rzeczywistość xd jaka bedzie cena taka bedzie, ale ja tu pisze o fakcie na temat gry
  • Re: Wild West pioneers WL 825 Autor: ~Gracz [83.26.97.*]
    Gdzie dwa złote, czyli kapitalizacja 6 baniek? W 2025 samego przychodu ze sprzedaży mieli prawie 5 baniek netto. Tu temat jes bardziej skomplikowany i zapewne zgrzyt jest od dawna. Robią dla Toplitz, robią dla Phenomen a nie robią o nigdy nie robili dla PW. Celestial to była typowa złośliwa zagrywka. PW nie wzięło wydawania Aztecs? Nie zależało im, żeby akcje rosły? Od dawna się mówi, że PW to taki wysysacz kasy z mniejszych spółek. Tu coś się kończy, żeby zaczęło się coś nowego. Co do jakości gier wiemy, że potrafią, spółki zależne po 20% w dwóch dobrze rokujących produkcjach + dobre ip a Permafrost na dziś 112 miejsce, Wild West pokaże siłę na Demo Fest za kilka dni. Od Małp Prolog w 1q, premiera w 3q i ponad milion netto + udział z gry. Do tego prawie bańka na koncie. Nie wydaje wam się dziwne, że nie zapowiadają gier jako P2C, tylko robią rękami P2C z innymi partnerami. A teraz zostaje tylko pytanie za ile? 2zł to 2,5 bańki, mniej niż budżet nisko jakościowej gry, 4 to przychód netto P2C z 2025r. Czy PW sprzedaje przed premierami bo nie ma kasy i sprzedaje za ochłap? No nie wiem, byłoby to głupie. Czy chce dostać jak najwięcej bo widzi, że komuś na zakupie zależy. A może to tylko kit i jutro napiszą, że nie sprzedali bo nie było chętnych. Sam jestem ciekawy.
  • Re: Wild West pioneers WL 825 Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    No jezeli bedzie sprzedaz po 2 zl to zdziwię sie po pierwsze playway, ze sprzedal tak tanio a po drugie inwestorom, ze nie byli zainteresowani kupnem. Na sam projekt Permafrost toplitz wydal 1 mln euro a p2chill ma 20% udziałów. Nie mówiąc o portfolio juz istniejących gier p2chill oraz tych przyszlych. Obstawiam ze wlasnie Toplitz kupi p2chill ale zobaczymy
  • Re: Wild West pioneers WL 825 Autor: ~Gracz [83.26.97.*]
    Ale z drugiej strony wszystko co ostatnio sprzedali sprzedali za pół ceny czyli 1,5zl
  • Re: Wild West pioneers WL 825 Autor: ~Invest [37.47.94.*]
    Ta ale chyba żadna spolka ktora wcześniej sprzedali nie byla na plus w raportach finansowych i nie miała takich projektow
  • Re: Wild West pioneers WL 825 Autor: ~src [5.184.209.*]
    I co ? Zdziwiony?
  • Re: Wild West pioneers WL 825 Autor: koralgol4 [91.150.204.*]
    Gra jak najbardziej z potencjałem. Przyrost followersów znaczny. W tej chwili jakieś 6k. Demo wczoraj wrzucili, dziś będę je ogrywał.
  • Re: Wild West pioneers WL 825 Autor: ~src [37.47.183.*]
    Miałem na myśli cenę abb
[x]
P2CHILL -2,11% 2,78 2026-04-17 14:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.