• I Hops kierunek 60 Autor: ~Jukuluku [37.31.136.*]
    Jak zawsze wymiana i jedziemy powolutku, daytrayding zrobiony robimy bazę...
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~Mx [109.243.195.*]
    Stawiają batony na 48zl i ponizej i drobni oddają powoli. Gruby robi co chce.
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~Jukuluku [37.31.136.*]
    I bardzo dobrze, jak dla mnie może zbijać i do 30 przy takich obrotach.... Może dokupię jak ładnie zjeździe z drobnymi to może ja się skuszę :)
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~Zigi [83.175.179.*]
    Przecież ta spółka jeszcze nic nie zarobiła co z wami zaraz będą zjazdy tak wywindować cenę
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~Verso [31.183.166.*]
    Czekam czekam aby taniej dokupic ale...nie chcą pomizej 45 oddac. I co teraz kolego?
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~Jukuluku [37.31.136.*]
    Czekajmy dalej.. :)
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~Bd [193.42.39.*]
    Straszą dużą podażą, szkoda bo mogło odlecieć a jednak za ciężko się robi to walą akcjami a kapitalizacja zblizona do ceny za urządzenie.
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~ssss [5.184.101.*]
    Dnia 2026-02-16 o godz. 11:16 ~Bd napisał(a):
    > Straszą dużą podażą, szkoda bo mogło odlecieć a jednak za ciężko się robi to walą akcjami a kapitalizacja zblizona do ceny za urządzenie.

Musi przejść do silnych rąk, a spekuła musi odpaść.
    Spekuła też trochę ryzyka na siebie wzięła przez weekend, ale teraz już do widzenia, wysypuje się.

Silne ręce rozumieją, że sprzedaż CC już w cenie, chociaż tylko w pryzpadku kwoty transakcji 100 mln.
    A prezes nic się nie deklarował, ale puszczał oczko, że to będzie powyżej 100 mln, postara się.

Teraz na komercjalizację trzeba czekać 2 lata i to jest OK.
    Stara gwardia też tyle czekała, a nawet dłużej. I może teraz liczyć na porządny zwrot, chociaż ja oczywiście nie sprzedaję.
    Liczę na to, że CC pójdzie co najmniej za 150 mln.

No i dywidenda za AC też mnie kusi. Mogę sobie znowu 2 lata poczekać. Mam te akcje "zakopane". Lepiej na tym wyszedłem niż wszelkie inne portfele spekulacyjne (jak również te normalne), które obserwuję i ich stopy zwrotu też obserwuję. W zasadzie ciężko znaleźć jest portfel, który ma wyższą stopę zwrotu niż ja w ciągu dwóch lat. Jest taki tylko jeden.

W każdym razie, wszystko idzie zgodnie z planem, a korekty też będą.
    Teraz przewiduję, że po wysypaniu leszczy zacznie rosnąć.
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~Antynagon [5.173.200.*]
    Sprzedaż za 100 mln$ w cenie?:)
    Ja się nie dziwię, że to dziś nie rośnie, jak ludzie wchodzą na giełdę, a mają problemy z matematyką na poziomie szkoły podstawowej. Bo mówimy tu o założeniu, że CC się sprzeda. Tacy drobni niech tracą i zrezygnują z giełdy:)
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~Verso [31.183.166.*]
    Sciemniasz. Prezes powiedział, ze podobne rozwiązania są wyceniane na 250 mln USD a nie 100 mln pln. Drobna róznica czy świadomie konfabulujesz?
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~Jo [83.21.121.*]
    Z tymi 60 groszy to przesadziłeś.
  • Re: I Hops kierunek 60 Autor: ~Jukuluku [37.31.135.*]
    Poczekaj chwile, 60 groszy podtrzymuje
[x]
MEDINICE 0,69% 73,00 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.