• InFlow Autor: ~mistrzu [31.183.222.*]
    Góru, miej honor i napisz kto tak naprawdę jest właścicielem projektu InFlow

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=16381171&strona=1
  • Re: InFlow Autor: ~mistrzu [31.183.222.*]
    kolejny akolita ssss, podobno nie dziękował Góru:

"Te projekty, które Góru opisywał, to też jest coś niesamowitego. Dawaj Góru kolejne projekty z szuflady."

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=16396775&strona=1
  • Re: InFlow Autor: ~ssss [5.184.101.*]
    A to jest podziękowanie? Weź ty zastosuj może zasadę PiS do siebie... przeproś i ...
    ssss - masz rację, to co napisałeś to nie pochwała a wręcz krytyka Góru za to, że przypisuje Medinice projekty, które nie są ich własnością. W dodatku InFlow Góru wycenia wyżej niż CoolCryo i AtriClamp.
    Brawo ssss, brawo za czujną krytykę, znowu mnie przeorałeś :)

Ten komentarz był świetny:
    "Czytaj ze zrozumieniem wyraźnie guru napisał że o tym mało kto wie. "
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=16381171&strona=1
  • Re: InFlow Autor: ~Hanysek [46.112.68.*]
    Mam nadzieje ze peron jest zimą ogrzewany. Natomiast co do Góru - przynajmniej nikogo nie obrażał, a z kulturą i
    konkretną treścią podszedł do tematu za co należy się szacun
  • Re: InFlow Autor: ~Mqrk [195.88.232.*]
    Normalne. Nowe trolle beda sie pojawiac. Taki szumowiny z tego zyją hehe
  • Re: InFlow Autor: ice_goru [109.243.225.*]
    Powiem tak - temat zastawki mitralnej w Spółce jest w grze. Fakt, może trochę za daleko AI mnie wyprowadziło. Ale... na liczbę moich postów, jeśli tylko tyle mistrzu znalazł, a że przetrzepał wszystko wzdłuż i wszerz to jestem pewny, to poczytuję to sobie za duży sukces. A kto wie czy niedługo nie wpadnie temat zastawki i będzie zdziwienie. Przypominam Mistrzu że z FDA też miało nie być nic. Ale ok, jesteś w końcu mistrzem, co ja tam mogę.

To teraz mistrzu łap dwa gwoździe. Miałem nie pisać ale wraca też temat PFA w Spółce. Mnożnik? x8 do ceny urządzenia! Daje do myślenia? To łap drugiego gwoździa - Nano wygląda mocno prospadkowo. Jeśli pamiętasz jak Cię zaklinałem żebyś odkupił akcje Medi bo robisz błąd, to patrzyłem czysto technicznie, bo i takie rzeczy tobie, to teraz główkuj czy w kwestii Nano, na które też teraz patrzę czysto technicznie, mam rację czy nie, czy mówię Ci prawdę czy Cię wkręcam. Główkuj mocno bo to Cię może kosztować bardzo dużo. Miłego główkowania
    Góru - ordynarnie manipulowałeś. Jesteś inteligentnym inwestorem i nie uwierzę, że potrafisz robić tylko kopiuj-wklej z AI.
    Co więcej to inny AS ssss też Cię chwalił, że znajdujesz takie genialne informacje. Niby autorytet a nie sprawdził Twoich informacji - dziwne. Mnie to zajęło 15 minut.

Za prezydentem Trumpem i jego otoczeniem powtórzę - Góru musisz przeprosić.
  • Re: InFlow Autor: ice_goru [109.243.237.*]
    Jesteś fantastycznym inwestorem. Wszystko wiesz najlepiej. Genialnie wyłapujesz momenty wyjścia z akcji Spółki. O FDA wiesz wszystko, w tym takie szkopuliki jak bariery nie do przejścia dla CoolCryo. Medinice rozszyfrowałeś do spodu już 2 miesiące temu i wiesz że z tego nic nie będzie. O mnie to już nawet nie wspominam, rozgryzłeś mnie do spodu. Możesz odejść z tego forum w poczuciu dobrze wykonanej roboty i szcześliwie oglądać swój portfel z zacnym pakietem akcji Nanogroup. Tyle. Sory ale śpieszę się na pociąg. Paaaa
[x]
MEDINICE -1,72% 57,00 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.