Widzę że kolega krótko na giełdzie i mało rzeczy widziałeś. Spoko najlepiej uczyć się na swoich błędach :)
Dodruk, brak zwrotu kosztów z LoTF, uzależnienie od epic więc brak sprzedaży na największej platformie steam… pisać dalej?
Będzie bujało, info o emisji było w czasie sesji, kurs nie zareagował paniką.Myśle że ostatni wzrost był nakręcony żeby emisję zrobić przynajmniej za 2.5 bo na początku tygodnia kręciliśmy się w okolicach 2 zł i tam obstawiam wrócimy. Ja nie wiem dla kogo jest ta emisja ale finalnie ktoś kto kupi pewnie zarobi w tym roku a później albo wodospad albo wodospad jak to na CIG
Piszesz, że kurs w przyszłym tygodniu będzie kręcił się koło 2zł a za chwilę piszesz, że ten kto kupi po 2,5zł zarobi jeszcze w tym roku.
Czyli chciałbyś, żeby spadło a jak kupisz to już będziesz pisał o wzrostach. Kogo Ty chcesz oszukać?
Teraz to jest wróżenie z fusów zobaczymy raport za 4 kw i bilans roczny . Na pewno gdy stwierdzą że jest już górka idpowiednia do wyjścia to będzie wodospad następnie będzie kieszeni dobrze by było by padła chociaż obietnica o możliwym skupie akcji i umorzeniu za 5 lat
Fakt jest taki, że emisję zatwierdzono. Pytanie,czy będą chętni na kupno. Moim zdaniem przyszłych akcjonariuszy którzy obejmą emisję CIGAMES już znał przed uchwałą. Jeżeli chodzi o to notowania to najpewniej będzie bujać. Pytanie moje jest takie, kiedy będzie wiadomo kto akcje objął?