• To mała zabawa na weekend Autor: ~Invest [104.28.131.*]
    Skoro już najważniejsze już wiemy i mamy spokojny weekend to mała zabawa. Jak obstawiacie poniedziałkową sesje?

Ja myślę, że większą cześć sesji będzie równoważenie i jeśli się otworzy to wylądujemy w granicy 55 złotych
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~Jajo [194.53.114.*]
    To nie ma co obstawiac. Tu trzeba plynac na tej fali do nastepnych projektow, sprzedazy cc i pp, fda ac. Płynac na 1mld zl cap minimum!
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~gracz [62.197.149.*]
    Nie wiem jak bedzie na MEDINICE ale na MRC w 2020 roku potrafiły być luki hossy warte 1 MLD PLN :))

Wykres MRC pokazujący zmiany kapitalizacji na MRC w 2020 roku. ---Tam faktycznie była zabawa przednia ze wzrostami ---jak bedzie z ICE zobaczymy w kolejnych dniach i miesiącach ....:))

https://imgur.com/a/3gj1Yea
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~taktak [5.173.168.*]
    takiego nagona jak gracz to nie znajdziecie, gosc porownuje hype z czasow cowidu na mercator z obecna sytuacją ICE.
    Obrzydliwe jest to co robisz, jestem pewien ze bedziesz pierwszy ktory wyskoczy z tych akcji.

NAGON
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    He he, gościu,co,co burtą jesteś,czy sprzedałeś w pt

Pozdrawiam
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~Posz [185.135.86.*]
    Na ile wycenisz spółkę która zysk za rok czy dwa czy nawet trzy będzie mieć na oko miliard zł? Także pomyśl czy przypadek Mercatora nie jest podobnym? Znajdź naiwnego co sprzeda za mniej niż 100 a znając życie sprzedadzą za mniej niż 50zł także spokojnie kupisz.
    Dnia 2026-02-14 o godz. 09:33 ~Posz napisał(a):
    > Na ile wycenisz spółkę która zysk za rok czy dwa czy nawet trzy będzie mieć na oko miliard zł? Także pomyśl czy przypadek Mercatora nie jest podobnym? Znajdź naiwnego co sprzeda za mniej niż 100 a znając życie sprzedadzą za mniej niż 50zł także spokojnie kupisz.

i z tego NP 750 M pln wypłat dla Inwestorów w postaci np Dywidend....czyli ok 83 PLN na akcje.....:)

P.S . Mareczek wycenia na 20 PLN po rejestracji w FDA ----jakby nie było rejestracji na 8 PLN .To jest sposób myślenia Trollów forumowych ."))

• Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~Aurus [217.119.73.*]
    Też myślę że otwarcie w poniedziałek wyniesie w granicach 55 do 60 zł.
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~Tommi [188.146.146.*]
    Czy to dobre czy złe ?....
    Fundy wyjdą a potem zbitka na dół....
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~Dario [83.26.225.*]
    Tak fundy wyjdą przed komercjalizacja albo przed decyzją o dywidendzie, tak tak myślę że w pon będą wiać hehe
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    A co ten człek ma napisać,jak na peronie został
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~Centurion [91.150.223.*]
    Rok 2026 będzie rokiem Medinice i nic już nas nie zatrzyma do 500zl.
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~Aurus [217.119.73.*]
    500 zł to bym nie typował, ale około 150 zł bardzo realne
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~Tommi [188.146.142.*]
    Fundy wyjdą krótko na otwarciu i potem w ciągu dnia zbitka w dół o to chodziło....
    Jestem w pociągu jakby co a nie na peronie....
  • Re: To mała zabawa na weekend Autor: ~jenoFakty [93.159.25.*]
    A ja uwa zam, ze ci co kupią po pierwszych widlach jeszcze ładnie zarobią. W dół będzie najwcześniej po drugich, najprawdopodobniej po trzecich.

KIlka lat temu zrobiłem spekulację na PLZ (plaza) Były akcje poniżej zeta. Poszły powyzej zeta . Jak kupiłem powyżej 2 zeta. Sprzedałem po 5. Było, z tego co pamiętam 4 dni z widłami górnymi i jeden dzieńw ogóle bez otwarcia. Tu aż tak nie będzie ale 3 widły górne pod rząd mnie nie zdziwią..

Kupuję (za kapitał przeznaczony na spekulacje, nie ruszam longtermu) na pierwszych widłach, 30 % sprzedaję na drugich, resztę na trzecich. A potem zobaczę co dalej.
    oj Tommie a mnie sie wydaje ze czesc i to moze spora czesc akcji sprzedałeś ---nawijasz takie bzdeciki po infie o FDA że cieżko uwierzyć ze masz akcje ---taki casus Mistrza który po sprzedaniu po 13 PLN , zaczał wciaskac swoje Negatywne przemyslenia na temat ICE od 15 PLN ---marudząc ze to jest nie tak jak powinno byc, ze jest konkurencja dla ich systemó , ze o nie takie pieniadze jego zdaniem beda walczyli ...tylko dużo mniejsze ......itp itd.

Punkt widzenia ---zależy od PUNKTU siedzenia----i takie są realia....:)
[x]
MEDINICE -0,69% 72,10 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.