• Szmacenie Autor: ~Inwestor [188.146.130.*]
    Jak długo to potrwa Panie Irku?
  • Re: Szmacenie Autor: ~Dziadek [5.173.145.*]
    A w czym ty jesteś pokrzywdzony?
  • Re: Szmacenie Autor: ~ptak1234 [91.150.204.*]
    Dnia 2026-02-14 o godz. 16:19 ~Dziadek napisał(a):
    > A w czym ty jesteś pokrzywdzony?

Może On nie ale jest 1000 akcjonariuszy . https://przeciwnaduzyciom.pl/prawomocny-wyrok-potwierdza-orlen-naruszyl-prawa-inwestorow-wza-orlenu-demonstracja-akcjonariuszy-energa-s-a/
    Żałosne on nie jest pokrzywdzony ale bzdury pisze.
    Wasza hipokryzja jest większa niż Rysy
  • Re: Szmacenie Autor: ~Leszczyk [91.207.127.*]
    Dziadek coraz bardziej lamentujesz, pożyczyliście akcje, wrzuciliscie w rynek i teraz nie można odkupić, ale czas oddania się zbliża. Będzie trzeba odkupić drożej.
  • Re: Szmacenie Autor: ~ptak1234 [37.31.30.*]
    Też mam takie wrażenie ,Orlen prędzej czy później,godziwie zapłaci ,Dziadkowie stękania nie wiele dadzą
  • Re: Szmacenie Autor: ~arskiozan [2.137.140.*]
    Szanowny , Dziadek , jesteś jak papierek lakmusowy. Badasz reakcje forum na próby siania zamętu w szeregach akcjonariuszy.. Wybacz, ale myślałem ,że fundusz , czy hgw kogo reprezentujesz ,rzuci większe siły na ten propagandowy front. Wystawili Cię jako harcownika i każdy jężdzi po Tobie jak na starej kobyle. Mała rada: albo się zmobilizujesz
    i walnisz solidny rzeczowy post w obronie Orlenu, albo nie ośmieszaj dalej tej instytucji , w której pracujesz.
    Jest tam Was kupa uczonych w piśmie i próbujcie przekonać forumowiczów ,że jak na garbatego to Orlen całkiem prosty.
  • Re: Szmacenie Autor: ~Leszczyk [91.207.127.*]
    Przeprowadziłem krótką kalkulacje, jeżeli Orlen skupiłby pozostałe akcje 33 mln sztuk po 100 pln za sztukę. To średnia cena jednej sztuki wyniosłaby 15,77 pln, czyli połowa wartości księgowej na tą chwilę i zysk netto za kilka lat ze spółki. Czy to nie jest złodziejstwo???
  • Re: Szmacenie Autor: ~darek [83.28.206.*]
    nie leszczyku to nie zlodziejstwo,bo obecny Orlen zapłacłby po 100 zł,prawdziwym złodziejstwem był 20',gdy 80% sprzedano a na kolejnych 10% wymuszono sprzedaż po 8,35zł,to było prawdziwe złodziejstwo,to cygan zawinił,nie kowal,którego chcesz wieszać,kowal zastał niewyobrażalny burdel,i mniej lub bardziej udolnie,ten burdel sprząda
    Jesteście żałośni z przypisaniem mi jakiejś laty
    Syf i propaganda wylewa się z odpowiedzi
    A w czym jest pokrzywdzony jak było pytanie odpiedzi zero
    Śmieszne
  • Re: Szmacenie Autor: ~ptak1234 [37.31.30.*]
    Każdy sądzi według siebi
[x]
ENERGA 0,00% 18,88 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe