• same dzieci Autor: ~maurycy [83.6.29.*]
    buraki, kozy, szczesliwi, zz-ty i inne dzieciaki -wszyscy chcecie aby roslo - a tu klaapa :). Dopoki bedziecie sie ciagle niezdrowo podniecać - do dopóty nie wzrośnie. Co więcej - tak jak juz pisalem - srednioterminowy cel to 1,30zl czy tego chcecie czy nie.
  • Re: same dzieci Autor: ~szczesliwy [94.75.121.*]
    maurycy jedyna ty dorosła kreaturo człowieka, mordo moja srednioterminowa…. Słuchasz radia ma Ryja?
    a moze misiu pysiu pseudo dorosły, ktory ma obsesje na punkcie dzieci i ciagle sie boi ze i jego ktos w koncu rozgryzie??? chlopaczyna ma obsesje. bieda. bankier jedyne forum gdzie moszna pisac, co sie chce i w miare malo piszacych (oprocz buraka) i sporo czytajacych. nie to co na onet czy wp gdzie idiotycznych wpisow sa setki i maurycy ma problem, bo nikt nie komentuje jego wpisow, a tu jest szansa. prosze bardzo. cieszysz sie?

misiu pysiu srednioterminowy, bęcwały proszone o zjazd na nasza klasę, a DW: ronsona kupowalem w polowie lipca i 0,60 gr. zysku na akcji bardzo mnie zadowolilo wiec polowe sprzedalem i 30k przycialem. bardzo przyjemna spoleczka, ale obroty slabe z wyjatkami. jak nic na swiecie nie pierdolnie to do końca 2010 na pewno po 2,5-3 plny bedzie a moze więcej, maja dobre projekty i beda w koncu wiecej budowac w innych miastach Polski niz Warszawa. Ostatni zysk netto lepszy niż duzo wiekszy LCC, rozwazna polityka reklamowa. w samej Stolecznej wydają min. 10k co środę no ale co ja srednioterminowemu bencwalowi bede tlumaczyl, że Żydzi lubią po prostu zarabiać i chwała im za to i za to że się nie gnoją tak jak hieny polskie tylko współpracują żeby jeszcze wiecej zarabiac matołku

pozdrawiam akcjonariat. bencwaly i wszelkiej maści nawet zarejestrowane buraki precz!

jak juz bedzie po 3,00 plny to ja wtedy moj pis-iu misiu będę miał czyste 95k i dla twojej informacji ja belek nie place, bo bencwalów na wiejskiej i w wszelkiej maści zusach etc, ktore braly kredyty na moj koszt utrzymywac już nie zamierzam

w wtedy to
  • Re: same dzieci Autor: ~ss [89.79.44.*]
    Dnia 2009-10-15 o godz. 09:56 ~szczesliwy napisał(a):
    > maurycy jedy
    > szansa. prosze bardzo. cieszysz sie?

kolejny czubek
    Burak kiedy pisze spadek zawsze jest odwrotnie kumkacie
[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe