• Raport petarda hehe Autor: ~XXX [84.39.165.*]
    https://espiebi.pap.pl/node/644260

Wiecej bede mial na PIT od XTB hahahah
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~Abababa [79.162.27.*]
    Jak z Ciebie taki poważny inwestor to co tu robisz ?
  • Re: Raport petarda hehe Autor: _wiatrak_ [83.30.73.*]
    Zarabia tracąc - zamiast cieszyć się, że raport w ogóle powstał :)
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~Kiero [164.127.226.*]
    I co chyba będzie 0.09 czy do piachu
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~corey [5.173.220.*]
    Firma made in Zabka
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~XXX [84.39.165.*]
    Obserwuje rozne spółki od wielu lat. Nawet spolki ktorych akcji nigdy nie miałem. To jest swego rodzaju nauka poprzez obserwacje dlaczego w takie spółki jak BEP nie wchodzić. Forum jest dla wszystkich takze czasem sie udzielam. Inwestuje tylko w spolki z solidnymi fundamentami. Juz na takim Budimexie jestem zarobiony konkretnie. Moge ci nawet podac spolke ktora jest godna uwagi na te chwile. Taka spolka jest Izostal ktory bedzie dostarczal rury pod rurociagi gazowe w Polsce oraz pod rurociag NATO bo maja technologie i wszystkie certyfikaty. Moge tu przyjsc za kilka miesiecy i odkopać tego posta. W 2024 roku pisalem tu ze warto wejsc w Lubawe to zostalem wyśmiany... Oczywiście mam więcej spolek wartych uwagi ale to zostawie juz sobie.
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~Marian [31.0.60.*]
    Po raporcie trudno określić kierunek cenowy,a na jakieś zyski raczej nie ma liczyć to i chyba handel papierem będzie zamierał. Trzymają w garści dużo planów inwestycyjnych z których nic nie wynika a tu już raczej już nie nabierze się na następne obiecanki do tego żadnych informacji że spółki nie ma , nie chcę być złośliwy ale obecna cena to tak jak górka cenowa która się długo nie utrzyma.
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~narcos [37.30.4.*]
    KNF, dyby był poważną instytucją, powinien przyglądnąć się takim bezpodstawnym manipulacją kursu jaka miała miejsce tutaj po bezzasadnym wybiciu z 12 gr. na prawie 30 r. Raport tylko potwierdza sztuczną manipulację kursem i zapewne Kolesiostwo zarządu albo i sami właściciele na tej manipulacji zarabiają a kto się nabiera ten utopiony. Wybijają sztucznie kurs pod papierowe wydruki obietnic (listy intencyjne etc.) i robią dystrybucje a nic konkretnego nie robią. Na koniec zrobią scalenie 10:1 i ściągną z GPW za 5% pozyskanego z emisji kapitału....tak się robi interesy na GPW pod czujnym okiem Komisji Nadzoru FIKCYJNEGO.
  • Re: Raport petarda hehe Autor: zulusowaty [31.178.66.*]
    A CO TO MA WSPÓLNEGO Z BIOMASS????????

Drogi "XXX", rozumiem, że nikt ciebie nie chwali, nie podziwia, nie zazdrości ci, więc wychwalasz się na forum sam o swoich możliwe że nawet trafionych inwestycjach na GPW. Czego się spodziewasz, że będziemy pisać jaki to jesteś wspaniały inwestor? SUPER! Tak trzymać. Wiedziałem, że na świecie są inwestorzy, którzy tylko zarabiają i mają 100% trafionych inwestycji. Nigdy takiego nie spotkałem w swojej ponad 20 letniej karierze na GPW aż do dzisiaj! Ależ ty jesteś super gość! :=]
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~Spinozaur [83.151.37.*]
    Brawo. Pozdrawiam
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~XXX [84.39.165.*]
    Kto powiedzial ze trafiam 100% ? Nie trafiam. Ale jak nie trafiam to napewno nie sa to spolki bez przyszłości ja BEP. Wtedy albo musze chwile poczekac albo dziala SL ktory ustawiam. Co powiesz komuś kto zainwestowal w BEP z 5 lat temu np albo i dalej. Tutaj tylko marne spekulacje groszowymi pakietami.
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~Olaf [91.94.99.*]
    Buahahahaha

Obroncy by nie kupowac akcji

Wasze komentarze daja jeden sygnal, pakowac do wora !!!

W ciagu 1 kwartalu zasiego 0,30-0,40 ? A jak pyknie tam umowa w IT to kierunek 1 zl ?

Go go go biomass

Dokupujemy ?
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~corey [89.151.16.*]
    Dobrze, że cały czas dodajesz znak zapytania:)
    Kolega Marian się pojawił - jego aktywność na forum SUN to był sygnał kupna.
    Gość pisał to samo i to tuż przed rajdem ze złotówki na osiem złotych.
    Wyskrobał kilkadziesiąt postów, jaki to SUN jest beznadziejny, sprzedał przed wzrostem i przepadł.

https://www.bankier.pl/forum/temat_jak-spadnie-na-1-40-to-ja-wchodze-do-gry,50945285.html
    Masz rację tak było , spółka dała super zarobić i jak widzisz cierpliwość popłaca. Co do bepa mam pakiecik i mam też cierpliwość. Co do mnie to przyjąłem strategie myśliwego o czekam na grubego zwierza a to czasami wymaga czasu.
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~narcos [37.30.8.*]
    To raczej Ty zostałeś zwierzyną i posiedzisz trochę bo jak widać nie ma chętnych na ten papier toaletowy sztucznie ze sztucznie zmanipulowanym kursem.
  • Re: Raport petarda hehe Autor: ~narcos [37.30.8.*]
    a myśliwi zapewne siedzą i patrzą na Ciebie jako trofeum w postaci ustrzelonej głowy Łosia..... ha ha ha
    Spoko, tobie to nie grozi bo jesteś pod ochroną.
    Ale nie rozumiem - tam postponowałeś rozkwitającą ośmiokrotnie spółkę - a tutaj zasadziłeś się na cuchnącą padlinę ?

W tak zwanym międzyczasie traciłeś czy zarabiałeś ? ( możesz nic nie pisać, każda odpowiedź jest i tak nie do zweryfikowania )
    Ale jak widzisz, prawie wszyscy na tamtym forum dobrze Cię zapamiętali - taki byłeś wytrwały.

Jako antywskaźnik - musisz jednak sprzedać żeby rosło :)
    Po troszku dokupuję małe ilości żeby was nie wystraszyć
    Nic do ukrycia nie mam po za tym co już posiadam. Średnia około 0,1450. To tyle a co do wzrostów to tak naprawdę mi nie zależy, może o nawet spaść to jeszcze taniej dobiorę
    Poniżej 0,13 groszy to już raczej ciężka sprawa bo tu już ktoś pilnuje cenę.
  • Re: Raport petarda hehe Autor: zulusowaty [31.178.66.*]
    Marian! Tak trzymać, jesteśmy z Tobą. Ja też pomalutku dobieram, małymi krokami bez rozgłosu powiększam swój pakiecik. Średnią mam podobną do Twojej Marianie i liczę na sowity zysk, a jeżeli się nie uda, to przełknę gorycz porażki i odrobię sobie na innych spółkach.

Obecnie mam w swoim portfelu 3 śmieciowe spółki tak dla beki, które fundamentów nie mają za grosz ale spekulacyjnie mogą przynieść nieograniczony zysk. Jedną z nich jest właśnie BEP i właśnie sobie uzmysłowiłem, że jeszcze rok temu BEP w tym moim "śmieciowym portfelu" stanowił ok. 20%, natoomiast teraz to już jest ponad 60%. Oj, będzie się działo!
    Mam jeszcze Brasa, ale już nie dobieram ilościowo drugie tyle. Mam pewien plan do zrealizowania ale nie zdradzam. Brasa mam w cenie średniej +- 0,24 grosze.
[x]
BIOMASS -6,85% 0,10 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.