Zakres wahań (52 tygodnie): Kurs porusza się w szerokim przedziale od 3,73 PLN do 8,30 PLN. Obecna cena (5,36 PLN) znajduje się bliżej dolnego ograniczenia tego zakresu niż szczytów z ostatniego roku.
Teraz zjeżdżają bez powodu..
Ps. Powodem może być równiez chęć nabycia na ten przykład..
Duży gracz nie kupuje na fajerwerkach a cierpliwie wyczekuje na zajętej pozycji..
No tak. Ale duzy gracz nie jest sam. Duzy duzego tez czasem pacnie w czółko. Pułapka na niedzwiedzie panie czasem jest. Kazdy by chcial po 3 zl kupic tylko kto sfinansuje zrzut?
Myślisz że Roman palcem kiwnie?
Tacy jak on nie spekulują na giełdzie a ciężko pracują na wyniki firmy..
On wie że takie wahania są rzeczą normalną i 3ma nisko garde przy milionach swoich darmowych akcji..
Co do sponsora tego zagrania- determinacja w działaniu jest kluczem do sukcesu
Jeśli jest jasno określony cel to się do niego dąży uwzględniając ryzyko i koszty..
Ps.coz...
Patrzymy na dalszy rozwój wydarzeń..
Pomijajac wszystko do okola. Zobaczymy jaka sie miesieczna świeca wyrysuje i gdzie sie zamknie. To czasem wiecej mowi niz wszystko inne. Ja czrkam mam maly pakiet kontrolny sr. 5.52 po usrednieniu. Bralem zeby czasem mi nie odjechalo
Gratuluję !
Ja cierpliwie czekam zgodnie z przyjętą strategią ..
Ps. W przyszłym tygodniu wybije się Lubawa z trójkata po niej zremb zmierzy się z ath więc emocji nie zabraknie...
Wsparcie: Kluczowy poziom psychologiczny i techniczny znajduje się w okolicach 4,70 – 5,00 PLN. Przełamanie tego poziomu w dół mogłoby pogłębić spadki w stronę minimów rocznych.
Opór: Najbliższa bariera dla wzrostów to okolice 6,00 PLN, gdzie w przeszłości dochodziło do wyhamowania trendu wzrostowego.
To tak na dzisiaj to wygląda..
Nie wiem czy zawalczą o obronę wsparcia na pieć zł czy jednak powędrują do wsparcia betonowego..
Jeśli do tej piątki nic pozytywnego że spółki nie popłynie to będzie znaczyło no mniej niż więcej że zaatakują czworke
Tak by mogło wyglądać, bo PIS krytykuje Safe, głosował przeciw w Sejmie, ale tutaj Nawrocki pokaże, że nie działa na zlecenie PIS, że jest niezależnym prezydentem. Nie bedzie veta.
Ależ fajna logika- Nawrocki poprze bo PiS jest przeciw. Jakoś przy ustawie kojcowej miał to gdzieś, no ale tutaj pokaże że jest nie sterowany przez PiS ...nieważne że idziemy w niemiecki jasyr, nieważne że wypłata kasy będzie zależeć o jakiejś anonimowej brukselskiej biurwy, nieważne że sam ambasador Szwabów był w sejmie upewnić się że wszystko jest richtig
Naprawdę poziom odklejenia niektórych przekracza kolejne granice i z uporem maniaka powtarzają swoje zaklęcia...wisisz na haku to pogódź się z tym, nie ty jedna. Do końca mca widzimy 4 z przodu potem obrona 4.7 z niewielkimi odbiciami
Czyli żebym dobrze zrozumiał- nie masz żadnego problemu z tym że idziemy pod niemiecki but i będziemy robić wszystko co nam karzą no bo wiadomo zły Putin ...ten sam z którym Szwaby chcą robić interesy..no ale im wolno.
Ja nie napisałam, że Nawrocki podpisze bo PIS jest przeciw, tylko nspisalam, że Nawrocki podpisze pomimo tego, że PIS jest przeciw. Trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem zanim zabierze się głos w dyskusji.
Cały czas jesteśmy uzaleznieni od dobrej woli Szwabów, czyli od Unii Europejskiej, w której od zawsze to oni pierwsze skrzypce grają. Nie podoba mi się to, ale liczę, że jednak ten Safe da duży impuls do wzrostu naszej gospodarki, bo zbrojeniówka będzie korzystała z ogromnej ilości produktów, które zamowi u podwykonawców.