• Ale jazda Massmedica na GWP! Autor: ~Akcjonariusz [185.75.39.*]
    Chcą iść ze swoim robotem na GWP! Sprzedaż przełom 2027/2028! Na 100% Chinczyk ich sponsoruje. Będzie się działo. Po dobrym raporcie kupuje akcje.
  • Re: Ale jazda Massmedica na GWP! Autor: ~Miki [85.221.137.*]
    Mnie niepokoi wspomnienie o emisji akcji. Obawiam się dużego rozwodnienia kapitału...
  • Re: Ale jazda Massmedica na GWP! Autor: ~Radek [35.159.115.*]
    Moze bedzie PP...

i split... :d
  • Re: Ale jazda Massmedica na GWP! Autor: ~Elle [162.19.155.*]
    Nie zachowujcie sie jak nowicjusze.
    MSM zeobil w 2019 emisje de facto ponizej 200.000 akcji. Reszta to akcje założycieli spolki.

Teraz też może byc taka emisje ale po 40 zl za sztukę w odpowiednim momencie

My sie różnimy od Synektika tym ze będziemy produkować roboty a nie je tylko sprzedawać. Marża na sprzedaży wspoknicie moje slowa zostanie ograniczona bo to sa pieniadze NFZ nasze wspólne.
    I NFZ sie zierientuje ze przepłacać zrobi prosty rich zmniejszy wycenę o 15 procent i będą musieli zejść z marzy. Ktora jest niewiarygodnie wysoka. To moje prywatne zdanie mize sie mylę.

Synektik osiągnął sukces ale ja obawiam sie i mysle ze oni obecnie osiągnęli swój szczyt wyceny ktora jest absurdalnie wysoka. Dzieki temu ze NFZ nie kontroluje kosztów. I mysle ze stopniowo wielu inwestorow sobie to uswiadomi i przejdą tu do nas tutaj ulokuja srodki z zysku bo tu jest większa możliwość zarobku to moje prywatne zdanie moze sie mylę
  • Re: Ale jazda Massmedica na GWP! Autor: ~Sed [80.54.215.*]
    Hahahaha, i jeszcze raz hahaha.
  • Re: Ale jazda Massmedica na GWP! Autor: ~Sławek [79.163.213.*]
    Haha, powodzenia
  • Re: Ale jazda Massmedica na GWP! Autor: ~Gracz [91.150.217.*]
    Dołączę się się haha hahaha co tu za akcjonariat siedzi to szok emisja po 40 zł haha
[x]
MSM -1,64% 4,20 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.