No czytam co za pierdoły wypisujecie. Właśnie na bumech kolejne 5% wpadło dniówki.
A ty ile zarobiłeś dziś na koali ?
Bo póki co marzenia masz jakieś, pewnie na wielkiej stracie, którą sie boisz zrealizować.
To czekaj lata , może ci sie uda wyjść na sucho. xD
to chyba specjalnie nie wiesz o co chodzi na tej spółce..tutaj będziesz miał wystrzał jak ruszą poważne rozmowy pokojowe i to taki o 100% że nie zdążysz wsiąść do pociągu. Zobacz sobie co się działo ostatnim razem jak z 80 groszy poszło na 5 zł, teraz będzie podobnie tylko że z 3 zł pójdzie przynajmniej na 6 zł jak nie lepiej. Każdy ma swoją strategie i ten co trzyma ten papier na pewno zarobi w tym roku. A kiedy dokładnie to będzie to nie wiadomo ale będzie..i to będzie grubo
Jestem tego samego zdania co Ty...Sam mialem w tym okresie pakiet po 1.10 i jak zszedł do tych 80groszy. Potem poszybował i zarobilem a teraz dokładnie mam pakiet po 3.58 i sobie czekam cierpliwie na te 6-7zl .i wiem że to jest realne na tej spółce i ta kwota mi zupełnie wystarczy.
Widać to ładnie na wykresie jak to się konsoliduje w tych okolicach 3 zł. Mało kto oddaje bo każdy myślący wie co tutaj będzie. Tutaj wystarczy tylko iskra i mamy odjazd. Ja się chcę zapakować po korek i też sobie będę czekał spokojnie. Nie będę ciułał na innych spółkach po parę % i się stresował bo tutaj jak zarobimy to będziemy otwierać szampana. Ptaszki ćwierkają, że tak do połowy roku jakieś chociaż zawieszenie broni powinno być. Trumpowi na tym bardzo zależy dużo stracił poparcia a wybory do kongresu na jesieni. Moim zdaniem jak masz czas to możesz spać spokojnie ze swoim pakietem. Zarobisz godnie a tak na marginesie jak wtedy zrobili ponad 200% to teraz historia może się powtórzyć. Tu może być w euforii około 8-9 zeta..