emisja po 12gr (8gr. + pp) to była przesada by się zabijać o nią
ale nie mając PP zebranie do 10gr może być interesujące,
ale póki co grają skocznie na innej dyskotece
narazie nie obiecuję, ale jak bedą nudy na szerokim rynku to gdzieś coś musi się dziać, chociażby po to by nie zasnąć nad kompem
NARA
p/s. co do leasco to chyba się nie załadowałeś całą kasą,
u mnie leasko popakowane w paczki, nie narzekam, trzymam podobnie jak kiedyś cenne znaczki, dziś nabrały sporo na wartości, wystarczyło zapomnieć że się je miało, bez bólu dało to wiele satysfakcji,
w paczki to należy pakować takich jełopów jak ty.
a pisałeś kiedykolwiek, że leasco będzie zwalone do 1 grosza wróżbiarzu od siedmiu boleści?
wieszczyłeś loty pod niebo, a dzisiaj już piszesz o paczkach i czekaniu jak ze znaczkami. to należało tak od razu, że będzie po groszu i musi leżeć w paczkach. zmień przynajmniej nick, najlepiej na "błazen"
podtrzymuję co napisałem błaźnie do siedmiu boleści i od leasco.
twoje orzekanie o mojej osobie ma tyle prawdy, co bzdury, któreś wypisywał o leasco przed laty. wróć pamięcią do tych bzur i porównaj je ze stanem obecnym ceny i firmy, a pojmiesz, że mój post pasuje do ciebie jak ulał, błaźnie i na nic twoje odszczekiwanie.
trzeba być kompletnym imbecylem aby siedzieć na wątku spółki co do której nie ma się planów,
ty siedzisz na visionie sporo i wiele do myślenia daje to co szczekasz tu od dłuższego czasu.
na leasco wielu zarobiło tysiące % ,
ale jak jedni zarabiają to drudzy tracą, i do tych drugich może się zaliczasz.
Skoro nie masz cierpliwości to chociaż miej jaja jak prawdziwy chłop aby się przyznać do porażki.
dziś wielu zarabia setki % na IZO i z pewnością znajdą się tacy za jakiś czas, którzy bedą opowiadali jak to umoczyli, tylko pytanie z jakiego pułapu.
Na Drągowskim podobnie było.
ale są takie cioty którym nigdy nie dogodzisz