Wcześniej czy póżniej będzie. Akurat na mnie plan motywacyjny zrobił bardzo mocne wrażenie . Wczesniej zakladali 2 miliardy na podobny okres a teraz 5 miliardów zł zysku netto.Skoro to Zarząd zapodaje to wiedzą na czym stoją. Takie plany nie rodzą się bezpodstawnie. No i ich argumentacja że to nspowoduje wzrost wartości na giełdzie tylko mnie utwierdza że wiedzą co robić i robią.Wiele się będzie działo z udziałem CDP w najbliższych latach.
hahah 50 pln na akcje w cztery lata. To jest 12,5 (brutto) rocznie a przeciez to nie dywidenda. To jaka rentownosc osiagnie inwestor???? Uczestnicy programu motywacyjnego na pewno duzo. Czyli jeszcze raz smiech z grajkow
Gdybyś miał taką średnią, nie pocił byś się tak od 5 rano, tylko siedział spokojnie obserwując dzisiejsze spadki, bo nie masz na to wpływu, to nie New connect. Ogarnij się.
Czy będą spadki czy zyski na chwilę obecną podkreślam po raz chyba 100 że to mało istotne bo jestem inwestorem a nie graczem, nie robię kółek , siedzę do premiery w4 z połową akcji, 2 połowę 2028 2029
Daj spokój przecie widać że to opłacona pejsatka za garść szekli bez akcji która za zadanie ma pisać i zniechęcać do zakupu, nie ma akcji nie ma co się wypowiadać, wypad do nory płatne spadzie.
Jaka rentownośc? Jak akcje będą po 400 czy wyżej będzie kilkaset % rentowności , wybna serio jesteście poooebanni jak myślicie że tu jeszcze ktoś wisi na haku prócz ostatniego zrzutu szortów mały procent ludzi.
jakie kilkaset procent rentownosci. Mnie wychodzi 10% brutto. I jeszcze nie wiadomo ile bedzie na dywidende bo program motywacyjny tez swoje zezre. Jak zwykle najbardziej bedzie zarobiny zarzad. Dadza sobie po 100 mln i bedzie fajnie. Tak juz tutaj bywalo