Dobry znak , piszcie co chcecie i ile chcecie ,sciagnijcie kurs do tych 100zł , przynajmniej bedzie jasny sygnał ze juz po korekcie... Nastepnie standardowo sesje na plus , nikogo z tymi nickami ktore sa teraz na forum , cisza i spokoj :D Pozdrawiam (srednia ponizej 90zł , sprzedam za kilka lat , pytanie tylko ile w tym czasie jeszcze dobiore )
Dodam jeszcze tylko , ze tych nowych ,,drobnych " moze i postraszycie ale tych co weszli w odpowiednim momencie , wzieli juz 2 dywidendy , plus skup , nie wchodzili tutaj po 500zł tylko 80-90zł , znaja ten schemat dzialania od lat , ciezko bedzie przestraszyc :) ...
Czasami nie strach, tylko chciwość wygrywa ;) Mam średnią ok. 84 zł.
Poczułem pokusę spekulacji i etapami sprzedałem ok. 2 tys. akcji (to niewielki procent mojego pakietu), łapiąc kilka lokalnych szczytów. Zacząłem jednak trochę za wcześnie - od 95 zł aż do 111 zł. Gdybym dziś chciał to odkupić, wyszedłbym na lekkim minusie na tej „zabawie”. To tylko przypomniało mi, dlaczego mój preferowany model to: kupić, trzymać i nie bawić się w kółka. Może spadnie do 95-100 zł, a może nie. Jak spadnie - odkupię z zyskiem. Jak nie - trudno. Kółka to nie dla mnie.
Czemu nie dobierasz teraz jaj to taka perła, są akcje do kuna w arkuszu. Jak to taka perła i rakieta na 500 to jaka różnica czy kupisz za 104, czy za 99? Obronisz to?