• sony state of play Autor: ~lol [79.184.77.*]
    Ciekawe czy zobaczymy dzisiaj cos od pcf, moze jakis teaser killzone ;)
  • Re: sony state of play Autor: ~lol [79.184.77.*]
    Link, zaczynamy o 23:00:

https://blog.playstation.com/2026/02/09/state-of-play-returns-this-thursday-february-12/?smcid=pdc:us-en:web-pdc-state-of-play
  • Re: sony state of play Autor: post88 [79.191.59.*]
    Jak zobaczymy będzie ciekawie
  • Re: sony state of play Autor: ~typowyznawca [91.225.11.*]
    no to my zobaczyli
  • Re: sony state of play Autor: ~C64 [46.134.67.*]
    Fajnie by było ale raczej widzę takie zapowiedzi dopiero podczas pokazu Playstation 6. Co innego espi z nową umową, tego to spodziewałam się w każdej chwili i potem kilka lat przelewów od kolejnego już wydawcy.
  • Re: sony state of play Autor: ~Matraczak_Wacław [85.222.45.*]
    Na jakiej podstawie się spodziewasz? Niby, że zaczęli wstępne rozmowy? Ja też mogę napisać, że zaczynam negocjacje w sprawie zakupu dworca centralnego w Warszawie, co z tego będzie wiadomo. Tu jest bankrut na 100% w tym roku.
  • Re: sony state of play Autor: ~C64 [91.231.82.*]
    Mam kilka mocnych dowodów na to, że umowa to tylko formalność. Niestety, zbyt dużo czasu poświęciłem by je wyszukać i tak je tutaj podać.. Mi jest na rękę, by większość drobnicy sprzedała już teraz. Strasz ich bankructwem dalej.
    Postaraj się jednak lepiej, bo umowa z Sony to nie wstępne rozmowy a koszt jaki ponosi Sony od marca 2025 roku. O ile koszty finansowe to pryszcz dla Sony, to już zmarnowany czas by ich zabolał. Można w sieci wyszukać o umowie Sony z PCF ale poszukajcie czy sony od marca 2025 podpisała inną taką umowę z inną firmą. Ja nie znalazłem a sporo szukałem. Czas premier nowych konsol się zbliża i już teraz muszą umowy produkcyjne być zaklepane. Piszesz o bankructwie a PCF zatrudnia cały czas na niezapowiedziany projekt. Ciekawe, że ludzie z ponad 10 letnim stażem zwalniają się z gigantów i przechodzą do PCF by pracować nad jakimś projektem delta. I tak za dużo napisałem.
    Pogadamy po ESPI jak będziemy zaczynać od zupełnie innych wycen PCF
  • Re: sony state of play Autor: ~szczerze [5.173.198.*]
    Za dużo to bredni napisałeś. Tutaj nic się nie szykuje dobrego. Brak kasy i perspektyw.
    Chlop wisi na haku, zapewne wysoko, więc zaklina rzeczywistość. Nie czuje woni jaką się unosi, much nie widzi.
  • Re: sony state of play Autor: ~C64 [46.134.64.*]
    Microsoft nie czuje woni, Sony nie czuje woni, Krafton nie czuje woni. Nie widząc much, płacąc dla PCF powinni poczytać forum bankiera.
    Taa, z 80zl na 3-4zl jadac gładko po równi pochyłej prosto do dołka w ziemi, a tu dalej grupka się modli do MS, kraftona czy Sony. Powodzenia.
  • Re: sony state of play Autor: ~Mqrk [80.51.81.*]
    A zagryqka prezia aby zrobic dodruk po 3pln to byl hit. Wiemy ze tsm nie ma hajsu
  • Re: sony state of play Autor: ~Mqrk [80.51.81.*]
    Seba zrozumie bledy ale bedzie za pozno. Tak rozwalić potencjał ale dzban
[x]
PCFGROUP -2,39% 3,48 2026-05-19 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.