Spółdzielnie które spekulacyjnie robią wirówki i podbijają kurs wykorzystując pewne działania w spółkach , na koniec wywalą papier ,a Wy zostaniecie z hakami i nerwami na lata. Nieprzespane noce i tabletki od psychiatrów bo nie wytrzymacie tego jak kurs będzie leciał. To tylko spekulacyjna podbitka , po której zostaniecie na hakach na lata. Uważajcie jeszcze raz przestrzegam
Spółdzielnie które spekulacyjnie robią wirówki i podbijają kurs wykorzystując pewne działania w spółkach , na koniec wywalą papier ,a Wy zostaniecie z hakami i nerwami na lata. Nieprzespane noce i tabletki od psychiatrów bo nie wytrzymacie tego jak kurs będzie leciał. To tylko spekulacyjna podbitka , po której zostaniecie na hakach na lata. Uważajcie jeszcze raz przestrzegam. To Wasze pieniądze i Wasze zdrowie ale ja tu siedzę już długo i takie sytuacje widzę jak na dłoni
Dnia 2026-02-12 o godz. 12:30 ~Marian napisał(a): > Spółdzielnie które spekulacyjnie robią wirówki i podbijają kurs wykorzystując pewne działania w spółkach , na koniec wywalą papier ,a Wy zostaniecie z hakami i nerwami na lata. Nieprzespane noce i tabletki od psychiatrów bo nie wytrzymacie tego jak kurs będzie leciał. To tylko spekulacyjna podbitka , po której zostaniecie na hakach na lata. Uważajcie jeszcze raz przestrzegam. To Wasze pieniądze i Wasze zdrowie ale ja tu siedzę już długo i takie sytuacje widzę jak na dłoni
Prędzej czy później muszą odkupić ja jak spada to to kupuje pętla się zaciska więc zobaczymy jak to będzie jak będzie to trwało jeszcze dłużej to więcej zarobię bo już k...... Nie odpuszcze im najwyżej będę miał więcej akcji