izolacja fon atlantis wsystko sobie b.ladnie dzis radzi tylko my stoimy w miejscu, skad ci sypacze sie biora, ciekawi mnie czy to ktos celowo trzyma kurs, czy moze to ci co kupili po 10 gr juz realizuja zysk.
pzdr
rzeczywiście jak nie będzie wkrótce jakiegoś "fajnego" infa np. o przejęciu to mozemy się tak wozić pomiędzy 10-13 gr jak to bywa na spółkach groszowych, gdyż niektórym starcza 2-3 gr zysku i sprzedają. tylko porządny wystrzał pozwoliłby wierzyc na długofalowy ruch w górę
niektórzy wywalają i idą na izolację bądź fon, na których jest potężny ruch. Ale ja bym się nie martwił o kurs urlopów, biorąc pod uwagę, iż większość nie chce już oddać po cenie
niższej niż 0,14 - 0,17. Moim zdaniem solidny wystrzał to tylko kwestia czasu
to znaczy zgadzam sie że coraz mniej chętnych do oddawania na obecnych poziomach i to moze być pocieszajace. szkoda ze nie mam obecnie wolnej kaski bo sam bym jeszcze sporo dokupił. ale prawda jest tez taka ze bez infa ciężko będzie ruszyć z miejsca no chyba ze po fonie, izolacji czy atlantisie ludziska stwierdzą że czas na urlopy.
Myślę, że warto zwrócić uwagę na tę spółkę w przyszłości może nas jeszcze bardzo zaskoczyć. Jednak jest to zdecydowanie rekomendacja długoterminowa, oczywiście pod warunkiem, że leszcze nie wywalą w przedziale 0,12-0,14 bo jak narazie widzę jest wielka panika
Jaka panika jaka dobra cena każda akcja jest gówno warta. Przyglądam się i tu trochę ale coś mało tu tego towaru żeby Wam pomóc musi być o wiele mniej wpisów skoro tak dużo akcji jest w drobnych rękach ruch może być tylko w dół. Znając życie jak byśmy zaczeli brać to większość zacznie sypać może w listopadzie jak utrzyma się stabilnie
miarą wartości na giełdzie jest to, ile ktoś chce zapłacic za walor.Widac ,że chętni sa. Dla mnie godziwym zyskiem będzie 30-40 % do końca miesiąca. Prędzej - jeśli zdarzy się coś........!