• Urlopypl Autor: kaszmax [77.113.40.*]
    co będzie się działo w najbliższym czasie z urlopami?
  • Re: Urlopypl Autor: ~józef [86.28.149.*]
    nic tylko poziom 0,10
  • Re: Urlopypl Autor: ~cichy1979 [83.24.69.*]
    Bardzo prawdopodobne,do 30 stycznia 2010,przedział 0,80-1,20
  • Re: Urlopypl Autor: ~ANDRZEJ [95.50.101.*]
    izolacja fon atlantis wsystko sobie b.ladnie dzis radzi tylko my stoimy w miejscu, skad ci sypacze sie biora, ciekawi mnie czy to ktos celowo trzyma kurs, czy moze to ci co kupili po 10 gr juz realizuja zysk.
    pzdr
  • Re: Urlopypl Autor: ~Dario [83.3.202.*]
    rzeczywiście jak nie będzie wkrótce jakiegoś "fajnego" infa np. o przejęciu to mozemy się tak wozić pomiędzy 10-13 gr jak to bywa na spółkach groszowych, gdyż niektórym starcza 2-3 gr zysku i sprzedają. tylko porządny wystrzał pozwoliłby wierzyc na długofalowy ruch w górę
  • Re: Urlopypl Autor: ~inw [172.17.2.*]
    niektórzy wywalają i idą na izolację bądź fon, na których jest potężny ruch. Ale ja bym się nie martwił o kurs urlopów, biorąc pod uwagę, iż większość nie chce już oddać po cenie
    niższej niż 0,14 - 0,17. Moim zdaniem solidny wystrzał to tylko kwestia czasu

• Re: Urlopypl Autor: ~Dario [83.3.202.*]
    to znaczy zgadzam sie że coraz mniej chętnych do oddawania na obecnych poziomach i to moze być pocieszajace. szkoda ze nie mam obecnie wolnej kaski bo sam bym jeszcze sporo dokupił. ale prawda jest tez taka ze bez infa ciężko będzie ruszyć z miejsca no chyba ze po fonie, izolacji czy atlantisie ludziska stwierdzą że czas na urlopy.
  • Re: Urlopypl Autor: ~viper [195.117.96.*]
    Święte słowa Pana dobrodzieja. Myślę, że 16-17 gr dopiero po 25 bm.
  • Re: Urlopypl Autor: ~jack [83.29.0.*]
    a dlaczego po 25
  • Re: Urlopypl Autor: ~urlopy [94.75.121.*]
    patrowicz wyprzedaje izolacje i atlantisa, poubiera lesczy i wtedy ruszy z urlopami w kosmos
    Mniej więcej tyle czasu potrzeba na wyzbieranie po 13 gr, potem po15gr. Ale myślę, że będą na razie stabilne wzrosty. Chyba, że info lub grubasy.
  • Re: Urlopypl Autor: ~\\\pawlico\\\ [192.168.4.*]
    Myślę, że warto zwrócić uwagę na tę spółkę w przyszłości może nas jeszcze bardzo zaskoczyć. Jednak jest to zdecydowanie rekomendacja długoterminowa, oczywiście pod warunkiem, że leszcze nie wywalą w przedziale 0,12-0,14 bo jak narazie widzę jest wielka panika
  • Re: Urlopypl Autor: ~inw [172.17.2.*]
    paniki nie widzę tylko przypadki skupowania od zniecierpliwionych po atrakcyjnej jeszcze cenie
  • Re: Urlopypl Autor: ~Marek [80.72.34.*]
    Jaka panika jaka dobra cena każda akcja jest gówno warta. Przyglądam się i tu trochę ale coś mało tu tego towaru żeby Wam pomóc musi być o wiele mniej wpisów skoro tak dużo akcji jest w drobnych rękach ruch może być tylko w dół. Znając życie jak byśmy zaczeli brać to większość zacznie sypać może w listopadzie jak utrzyma się stabilnie
    miarą wartości na giełdzie jest to, ile ktoś chce zapłacic za walor.Widac ,że chętni sa. Dla mnie godziwym zyskiem będzie 30-40 % do końca miesiąca. Prędzej - jeśli zdarzy się coś........!
  • Re: Urlopypl Autor: ~lupi [213.158.199.*]
    Bedą wzrosty ale trzeba jeszcze poczekać
  • Re: Urlopypl Autor: ~Mariusz Pawłow [83.24.8.*]
    jutro dół i my bieżem
    Ktoś uznał, że czas zaczynac
[x]
URLOPYPL 0,00% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać