pytasz jak gup - stoisz na peronie pociąg z zabawkami ci odjeżdża, zostajesz sam jak kevin w njujorku zamiast cieszyć sie z innymi zabawkami które los zatrzymał na chwile na peronie...
trudno okazja ci "umkła" peroniarzu ;)
nie jest lepsze ale rokuje - dużo wskazuje że dowiozą swoje obietnice bo i Forum dokupiło, bo i w marcu (może wczesniej cos o minach powiedzą - zapewne produkcja już leci aby zaspokoić potrzeby a od 25 lipca 2025 gdy nawrot podpisał wyjście z konwencji to jakoś w lutym chyba przypada czas oficjalnego "zaklepania" że juz możemy robić) więc w najbliższe miesiące to "mydlenie oczu" okolicznościami a gdzieś w czerwcu zapewne podadza info że linie 155 sa juz na miejscu wrzucone w beton obudowane halami i zaraz zaczną testy.
Tak więc kto nie ryzykuje ten nie ma ;) zaproszenie na impreze wrzesniowo październikowa jest jeszcze aktualne ;)
nic nie obiecywałem tylko spodziewałem się - niestety jak widac grubas kolejny raz przechytrzył ulicę...
Niemniej jak zerkniesz 2 dni wstecz zreflektowałem sie i oficjalnie oznajmiłem pojawienie sie na forum ponownie bo "wyczułem" że chyba czas wejść ponownie - dzisiaj jak zerkniesz mija 2 dni a ja jestem ok. 3 tysie do przodu na 1,2 róznicy cen ;)
Trzeba elastycznym być i nie kopać z grubasem bo "trend is twój fret" ;)