• Bloxer Autor: ~Felek [109.231.52.*]
    Premiera za lekko ponad miesiąc. Ktoś coś o tym wie?
  • Re: Bloxer Autor: ~KJB [195.136.136.*]
    Miła niespodzianka .Czas pokaże.Bardzo cieszy że pracują i są wyniki.Jeszcze żeby sprzedaż była dobra i w tym roku będą zyskowne kwartały.
  • Re: Bloxer Autor: ~Edc [37.47.188.*]
    Kolejna gra do portfolio. Mówiłem, że to tylko kwestia czasu by pojawiały się kolejne tytuły. Kupić, zapomnieć i odcinać kupony. Pozdrawiam.
  • Re: Bloxer Autor: ~Kubek [89.205.251.*]
    i powiększać pozycję
  • Re: Bloxer Autor: ~KJB [195.136.136.*]
    Na razie nie ma informacji po tytule można wnioskować że gra może zawierać świat z klocków coś jak Minecraft tylko w goglach vr.Mogą być światy do rozbudowania nosisz klocki i widzisz jak coś powstaje między czasie walka z Bosami o utrzymanie zamku ,budowli ,machasz mieczem ,pistoletem robisz uniki skaczesz szukasz giftów itd grasz z przyjaciółmi .Może to być Minecraft w okularach vr o nazwie Bloxer.Taką grę bym chciał żeby wydali a co będzie czas pokaże .
  • Re: Bloxer Autor: ~Felek [109.231.52.*]
    BLOXER mixes the classic match-4 formula with a physical fitness twist. Combine at least 4 blocks of the same colour either horizontally or vertically. The player who can manage their board better is sure to become the winner. You don't simply move blocks with the controller, however—you have to physically punch your robot ‘’friend’’ to make them align! Uppercut, jab or punch depending on the current situation on the board.

**DYNAMIC MULTIPLAYER**

Match with up to 8 other players and compete for the title of the best BLOXER. The competitors are not only there for show, as they can and WILL interfere with your board and plans. But you, too, can play dirty—overflow their boards with Garbage blocks and defend your own by counterattacking accordingly. Outsmart AND out-punch your enemies to WIN!
  • Re: Bloxer Autor: ~svar [46.22.161.*]
    Na YouTube jest trailer, ale dość chaotycznie to wygląda jak dla mnie: https://youtu.be/h_yxPWt0Zgw
  • Re: Bloxer Autor: ~Felek [109.231.52.*]
    Ale jest multiplayer do 8 osób
  • Re: Bloxer Autor: ~Jaca [37.30.50.*]
    Najważniejsze że dla najmłodszych od. 3 lat. Paradoks najbardziej popularne gry na meta są dla dzieci. Ma to potencjał tylko na Incuvo już nikt nie gra
  • Re: Bloxer Autor: ~Oo [83.21.166.*]
    Dnia 2026-02-12 o godz. 19:58 ~svar napisał(a):
    > Na YouTube jest trailer, ale dość chaotycznie to wygląda jak dla mnie: https://youtu.be/h_yxPWt0Zgw

Wygląda jak sterowany gestami tetris. A koncepcja multi jest tu trochę na wyrost bo i tak nie grasz przeciwko czy nie współpracujesz, tylko koegzystujesz w jednym pokoju grając w tetrisa. Możesz się co najwyżej obrócić żeby zobaczyć jak inni grają.

Martwi mnie za to że nawet słowem nigdzie w żadnym espi nie było wzmianki, że nad czymś pracują. A miesiąc przed wydaniem gry daję espi o planowanej dacie. Zresztą powoli lekki ręce zaczynają oddawać. Dzisiaj poleciało 5k papieru uwalając kurs o 5%. Nie am chętnych na handel tym walorem. 3k pln potrafi zabujać łódką w każdym kierunku.
  • Re: Bloxer Autor: ~Incuvo [37.47.179.*]
    Po tym poście ewidentnie widać, że nie odrobiłeś pracy domowej. Spółka komunikowała już wcześniej, że pracują nad kilkoma mniejszymi tytułami. Czekamy na kolejne premiery.
  • Re: Bloxer Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    Dnia 2026-02-16 o godz. 00:16 ~Incuvo napisał(a):
    > Po tym poście ewidentnie widać, że nie odrobiłeś pracy domowej. Spółka komunikowała już wcześniej, że pracują nad kilkoma mniejszymi tytułami. Czekamy na kolejne premiery.

Nie przeczę że mi umknęło. Jestem na tej spółce już tak długo że raczej zapamiętałbym info o tej grze. Nie jestem jednak chodzącą encyklopedią o tej spółce. Jeśli jednak twierdzisz że gdzieś komunikowali pracę nad Voxel Boss to śmiało możesz mi wskazać ESPI.
  • Re: Bloxer Autor: ~Prosze [37.47.179.*]
    Odsyłam do raportu okresowego za 3 kwartał 2025 - 20 strona. Naprawdę musicie mieć wszystko na tacy?
  • Re: Bloxer Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    Dnia 2026-02-17 o godz. 00:30 ~Prosze napisał(a):
    > Odsyłam do raportu okresowego za 3 kwartał 2025 - 20 strona. Naprawdę musicie mieć wszystko na tacy?

No faktycznie

"
    W trzecim kwartale, aby przeciwdziałać negatywnym trendom, spółka kontynuowała pracę nad
    prototypami dwóch własnych gier VR, o znacznie mniejszej skali niż dotychczasowe projekty studia,
    przeznaczonych na gogle wirtualnej rzeczywistości. Wydanie wybranej gry czy wybranych gier w Early
    Access pierwotnie planowane do końca 2025 roku zostało przełożone na pierwszą połowę 2026 roku. "

kurcze jak to możliwe że ktoś to przeoczył
  • Re: Bloxer Autor: ~Vr [91.123.181.*]
    czyli tetris, który ustawia się waląg po głowie ekran crt... Ciekawe, ciekawe, bynajmniej angażujące gracza do aktywnej gry
[x]
INCUVO 1,31% 0,62 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.