• Podziękowania Autor: ~MarekP [45.14.71.*]
    Dziękuję wszystkim trzymającym kurs w ryzach i piszących niepochlebne opinie. Dzięki wam mogłem dzisiaj zakupić spory pakiet w promocyjnej cenie. Tu powinien być kurs co najmniej taki jak na msm-nc. Tam dopiero coś konstruują, a tu mamy w drodze certyfikat. Do tego phantom, stabilobaby i wiele innych. Coś pięknego. Yoshi to jedna z najbardziej niedowartościowanych spółek i z tak ogromnym potencjałem. Przed nadchodzącymi espi to będzie złoty interes. Raz jeszcze dziękuję, Marek.
  • Re: Podziękowania Autor: ~diuk [149.88.23.*]
    i tak długo tej grupie spadziowej udawało się straszyć inwestorów i dołować kurs. w nieskończoność tak się nie da i kurs w końcu musiał się uwolnić. tym bardziej przy takich perspektywach
  • Re: Podziękowania Autor: ~Putin [37.47.200.*]
    Wy serio myślicie, że forum bankiera ma wpływ na kurs akcji?
    Nawet się uśmiałem jeszcze bardziej jak z tego "uwolnienia" kursu jutro ta wolność się jak zwykle objawi czerwienią.
  • Re: Podziękowania Autor: ~Wilk [89.151.20.*]
    Człowieku przestań już narzekać, bo na każdym wątku tylko zrzędzisz. Wygląda to tak jakbyś miał całe swoje oszczędności w akcjach i nie miał powoli kasy na życie. Nie piszę tutaj na codzień ale jak czytam takie pierdo..nie, że to źle, tamto niedobrze, że za długo, Marcinek kłamczuszek etc. dzień w dzień to musiałem zwrócić ci uwagę. Sprzedaj te akcje jeśli je masz albo czekaj i przestań narzekać. Ja mam pakiet 20 tysięcy od 2 lat i też czekam ale nie pier..lę tak jak Ty.
  • Re: Podziękowania Autor: ~Hehe [84.40.239.*]
    Jeśli masz tu taki pakiet od dwóch lat, to znaczy że :

1. Wiecznie uśredniasz jak inwestor i reszta ekipy

2. Putin czy inni, po prostu zadaje pytania. Zadawanie pytań, negowanie zamiast widzenie wszystkiego w różowych okularach- oznacza że ktoś gra na spadki ? Serio ?

3. Jeśli masz na prawdę 20.000 sztuk akcji, to masz tu spory kapitał zamrożony, zamiast nim obracać. O to chodzi inwestorowi i reszcie - wy trzymacie a oni sprzedają i naganiają nowych.
  • Re: Podziękowania Autor: ~Wilk [89.151.20.*]
    Serio? Nie napisalem nic, że gra na spadki. Przeczytaj raz jeszcze mój wpis. O mój zamrożony kapitał się nie martw. Dywersyfikacja, mówi Ci to coś? Nie patrzę przez różowe okulary, jestem realistą.
  • Re: Podziękowania Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Nie dyskutuje się z trollem
  • Re: Podziękowania Autor: ~Zigi [31.0.64.*]
    Trolom hehe i putin dziękujemy czas spać
  • Re: Podziękowania Autor: ~Putin [37.47.246.*]
    Ale sie podniecacie wzrostem o 7% przecież jak dzisiaj nie będzie kolejnego espi to kurs spadnie tradycyjnie na tym walorze...
  • Re: Podziękowania Autor: ~Hehe [37.47.185.*]
    Nie musisz mi się tłumaczyć bo mnie to naprawdę nie obchodzi ile ty masz akcji po co trzymasz.

Masz niby 20 tys. i podkreślasz że to tylko mały procent? Nie wiem czy ty się żalisz czy się chwalisz?

Twoi koledzy tacy jak dział zakupów wyraźnie chwalą się że mają kilkaset tys.
  • Re: Podziękowania Autor: ~dron [91.192.199.*]
    kupuj bo to dopiero zacznie rosnąć
  • Re: Podziękowania Autor: ~Xyz [83.29.237.*]
    Zaczyna się?
  • Re: Podziękowania Autor: ~bakcyl [46.112.111.*]
    przed nami fala spadków
  • Re: Podziękowania Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Wroż się znalazł Spadki są duże za oceanem to i u nas będzie okazja do zakupów
  • Re: Podziękowania Autor: ~Zigi [83.175.179.*]
    Następny szaleiu się najadł w ameryce spadło to spółka z nevconect będzie spadać która przez pond półtora roku nie urosła nic inne spółki porosły setki procent a im się śnią tu spadki ogarnijcie się
  • Re: Podziękowania Autor: ~Himmler [37.47.241.*]
    To nie wiesz że jak za oceanem spadki to u nas spadki a jak wzrosty to tez spadki?
  • Re: Podziękowania Autor: ~Zigi [83.175.179.*]
    Może teraz będzie inaczej kolega pesymista
[x]
YOSHI 5,00% 1,05 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.