Dziękuję wszystkim trzymającym kurs w ryzach i piszących niepochlebne opinie. Dzięki wam mogłem dzisiaj zakupić spory pakiet w promocyjnej cenie. Tu powinien być kurs co najmniej taki jak na msm-nc. Tam dopiero coś konstruują, a tu mamy w drodze certyfikat. Do tego phantom, stabilobaby i wiele innych. Coś pięknego. Yoshi to jedna z najbardziej niedowartościowanych spółek i z tak ogromnym potencjałem. Przed nadchodzącymi espi to będzie złoty interes. Raz jeszcze dziękuję, Marek.
i tak długo tej grupie spadziowej udawało się straszyć inwestorów i dołować kurs. w nieskończoność tak się nie da i kurs w końcu musiał się uwolnić. tym bardziej przy takich perspektywach
Wy serio myślicie, że forum bankiera ma wpływ na kurs akcji?
Nawet się uśmiałem jeszcze bardziej jak z tego "uwolnienia" kursu jutro ta wolność się jak zwykle objawi czerwienią.
Człowieku przestań już narzekać, bo na każdym wątku tylko zrzędzisz. Wygląda to tak jakbyś miał całe swoje oszczędności w akcjach i nie miał powoli kasy na życie. Nie piszę tutaj na codzień ale jak czytam takie pierdo..nie, że to źle, tamto niedobrze, że za długo, Marcinek kłamczuszek etc. dzień w dzień to musiałem zwrócić ci uwagę. Sprzedaj te akcje jeśli je masz albo czekaj i przestań narzekać. Ja mam pakiet 20 tysięcy od 2 lat i też czekam ale nie pier..lę tak jak Ty.
Jeśli masz tu taki pakiet od dwóch lat, to znaczy że :
1. Wiecznie uśredniasz jak inwestor i reszta ekipy
2. Putin czy inni, po prostu zadaje pytania. Zadawanie pytań, negowanie zamiast widzenie wszystkiego w różowych okularach- oznacza że ktoś gra na spadki ? Serio ?
3. Jeśli masz na prawdę 20.000 sztuk akcji, to masz tu spory kapitał zamrożony, zamiast nim obracać. O to chodzi inwestorowi i reszcie - wy trzymacie a oni sprzedają i naganiają nowych.
Serio? Nie napisalem nic, że gra na spadki. Przeczytaj raz jeszcze mój wpis. O mój zamrożony kapitał się nie martw. Dywersyfikacja, mówi Ci to coś? Nie patrzę przez różowe okulary, jestem realistą.
Następny szaleiu się najadł w ameryce spadło to spółka z nevconect będzie spadać która przez pond półtora roku nie urosła nic inne spółki porosły setki procent a im się śnią tu spadki ogarnijcie się