bo inczej akcje inaczej zachowywałyby się na parkiecie , a tak nikt nie kupuje i kurs powolutku leci na pysk. Czy podzielacie ten pogląd. Szwedzi i interresy cha cha, cha
jeśli ważne jest dla Ciebie moje zdanie, to ja uważam, że wyniki będą jeszcze lepsze, niż za 2Q, gdyż czas najwyższy na coraz większe zyski z wcześniejszych inwestycji...
dlaczego oczekujesz już teraz, gdy pod te wyniki, jest jeszcze trochę za wcześnie...
gra pod wyniki grą, natomiast, gdy one faktycznie okażą się dobre, to już po 13-ym listopada nie będzie argumentów, żeby dalej nie rosło;
a do tego czasu (13-XI) min. kilkadzisiesiąt % powinno urosnąć
myslę, ze nie masz racji bo aby wpisac do wyników mieszkania to trzeba je finanlnie sprzedać, a tego w IIIQ (poza może trzema) nie zrobili....pewnie dopiero za IVQ czyli za 2009 a i to pewnie tylko ok. 25 mieszkań . Poza tym nie wiem czy we wrzesniu cos robili przy R.Center bo zdjęć za ten okres juz nie pokazują.
już za niecały miesiąc dowiemy się, jak to prezentuje się w rzeczywistości :)
wszak giełda to zakłady - kupujący zakłada, że wzrośnie, bo... ten, co mu sprzedaje zakłada, że spadnie, bo... ktoś się myli, ktoś zarabia (biuro maklerskie zawsze; się ustawili...) i jakoś się to kręci...
arlekin, masz akcje Reinhold, czy dopiero zamierzasz je nabyć?
Patrz , cały czas ktos tam stoi po 1500, po 1000 - ja takich wolnnych środkówjuz nie posiadam. Pamietam że jeszcze parę tygodni temu obroty były na poziomie 15-20 kilo i wiecej, więc ktoś większy też zbierał.