• Dubaj Autor: ~Max [185.210.39.*]
    I nowe marzenia
  • Re: Dubaj Autor: ~Max [185.210.39.*]
    Ogień to tu jest ale słomiany
  • Re: Dubaj Autor: ~Ferdek [89.73.93.*]
    zartujesz? wszyscy juz wiedza ze to oszustwo
  • Re: Dubaj Autor: ~Arczi [172.225.188.*]
    Podpisane nowe umowy…

https://x.com/airwaymedixsa/status/2021191654678392927?s=46&t=fwYGDb4gjPlqx3U8w8RDXQ
  • Re: Dubaj Autor: ~Free [93.159.16.*]
    Nie wchodziłem na forum od jakiegoś czasu, bo na akcjach nic się nie działo, ale widzę, że bez zmian - Ferdek dalej dzielnie ratuje ludzi przed posiadaniem akcjami, a ten drugi Difuhna rozpisuje się ile to akcji nie ma i jakie cuda tu się nie będą działy:)
  • Re: Dubaj Autor: ~Ferdek [89.73.93.*]
    mnie nie bylo miesiac na forum i widzialem ze pisales posty xD "dawno mnie nie bylo" haha
  • Re: Dubaj Autor: ~Zendol [79.185.139.*]
    Ferdek podobno był w Norwegii na uboju norek
  • Re: Dubaj Autor: ~poczta_pantoflowa [94.254.162.*]
    Fakt. To prawda był w Norwegii ale na biciu sek/ su / anal/ nego biciu rekordu.
    Ale mu nie wyszło :- (
    Nie wytrzymał, zepsuł " imprezę " ...
    Więc wrócił bez kasy z podkulonym " ogonem " i pieczeniem ...
    TAM
  • Re: Dubaj Autor: ~xxx [37.248.222.*]
    Matoły marzą o Dubaju. Ile tych Dubai było już w przeszłości? Podpisali jakąś umowę?
  • Re: Dubaj Autor: ~FErdek [91.94.101.*]
    a czytać umniesz ?
  • Re: Dubaj Autor: ~Leszek [104.28.114.*]
    Dla tych co mają problem…

Pracowite dni w Airway Medix! Jesteśmy na @WHXDubai – najważniejszych światowych targach technologii medycznych dla innowacji i partnerstw. Niezbędne dla przyszłych postępów – pełne wrażeń spotkania i nowe umowy! #WHX #MedTech #HealthcareInnovation #AirwayMedix #AWM
  • Re: Dubaj Autor: ~xxx [37.248.222.*]
    Po kursie widać jakie to umowy. Wirtualne? na 10-15szt?
  • Re: Dubaj Autor: ~Max [185.210.39.*]
    Czy skorzystali z tego korzystanie ze stoiska organizowanego przez PARP jest bezpłatne. Uczestnicy we własnym zakresie pokrywają koszty związane z zakupem wejściówki na targi oraz podróżą, zakwaterowaniem i pobytem na miejscu.Indywidualnych wystawców z Polski zachęcamy do umieszczenia swoich stoisk w pobliżu stoiska narodowego organizowanego przez PARP.
  • Re: Dubaj Autor: ~FErdek [91.94.101.*]
    Mi nie tłumacz. Wytłumacz to ciołkowi co nie odróżnia Niemców od Szwajcarów
  • Re: Dubaj Autor: ~xxx [37.248.217.*]
    Ciołku to ile Niemcy i szwajcarzy podpisali tych umów w Dubaju?
    No i ile na rynku Niemieckim i Europejskim?

"Inwestor strategiczny i prezes Kröner Medizintechnik. W grudniu 2023 r. zadeklarował on, że czas do rozpoczęcia sprzedaży produktów Airway Medix (takich jak Cuffix czy Oral Care) na rynku niemieckim i europejskim należy liczyć „raczej w tygodniach niż miesiącach”

[x]
AIRWAY 2,99% 0,31 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.