Buczek jest akcjonariuszem, rada nie uciekła a skończyła się kadencja z mocy prawa. Słup nie słup 4 uliczników na spółce i 25.000.000 mln akcji które są na czyiś kontach. Może na twoim? Stać cię byłoby kupić? PKD zmienione scalenie uchwalone, spółka gotowa do sprzedaży samochodów i kapitalizacja BAH z piku do wzięcia na pstryk. Ja wciąż czekam na upadłość zaraz 8 rocznica zwaly z 28 gr na 5 gr w 3 dni
Poza tym rada nadzorcza ma charakter kontorlny, wystarczy że zarząd Zwola walne i akcjonariusze którzy się zarejestruja wybiorą swoich. Ja się zgłaszam! I wyłącz VPN, z Sofii możesz pisać do ordynatora że głupi Jaś przestał działać i słyszysz glosy
W sumie to już najwyższy czas, żeby sprawa się tutaj jakoś ostatecznie rozstrzygnęła - w tą lub tamtą stronę. Chyba są jakieś mechanizmy, żeby takie coś wyprowadzić, doprowadzić do jakiegoś zrozumiałego rozwiązania?
Jestem za! Nie ma na co czekać za 1,5 Wielkanoc i rocznica zgnojenia kursu a miesiąc później likwidacja spółki z mocy prawa. MG chula, JAC spamuje reklamami 700 mln kapitalizacji na pstryk po 2 tygodniach rysowania kursu
Hmm.. żarty żartami, ale właściwe instytucje mają chyba odpowiednie argumenty, narzędzia, żeby doprowadzić sytuację do jakiegoś...końca (jaki by on nie był) ??