• na horyzoncie 9... Autor: ~hmm [91.94.125.*]
    przed 6...za 25....i blue sky...gdy uwierzysz zwykle jest juz pozno aby cokolwiek zrobic...czasu nie wrocisz a kursu nie zmienisz
  • Re: na horyzoncie 9... Autor: ~Xnxx [46.112.87.*]
    Mówisz że zaczęliśmy tą hiperbole?
  • Re: na horyzoncie 9... Autor: ~4444 [195.160.175.*]
    A jakieś argumenty?
  • Re: na horyzoncie 9... Autor: ~Lewski [83.9.176.*]
    To kolejny jasnowidz:-) Wizję miał.
  • Re: na horyzoncie 9... Autor: ~hmm [91.94.125.*]
    nie uwzgledniajac resplitu /100:1/ spolka jest notowana na poziomie 3 gr...to jest cena zupelnego bankruta przed wycofaniem z notowan...ale tak nie jest...spolka dysponuje nieruchomoscia w centrum Bukaresztu gdzie wlozyla okolo 80 mln Eur...ponad to zada przed TA w Waszyngtonie od Rumunii 425 mln Eur za niedotrzymanie warunkow umowy ktora zostala obustronnie podpisana...wygrana okolo 80 mln Eur plus sprzedaz projektu Casa Radio / Dambovita Center na powierzchni dzialki 9-10 ha (91 950 m2)/ wystarczy na uregulowanie obligow...dalej moze byc przejeta przez podmiot chcacy zaistniec na 3-ch gieldach...czy moze przegrac...trudno byloby nie brac pod uwage...kazdy to wie...kazdy ma prawo do wlasnej interpretacji...powodzenia
    A pamiętasz, że Rumunia domaga się od Plazy 2 mld ?
    Dnia 2026-02-09 o godz. 22:52 ~Lewski napisał(a):
    > A pamiętasz, że Rumunia domaga się od Plazy 2 mld ?

powinienes tez wiedziec,ze zaplatala sie we wlasnych sidlach i wycofala sie z tego...klamstwo ma krotkie nogi
    Nic o tym nie wiem wiem tyle:
    https://pl.investing.com/news/company-news/rumunia-zwieksza-roszczenie-wobec-plaza-centers-do-2-mld--w-sprawie-projektu-casa-radio-93CH-1143987
  • Re: na horyzoncie 9... Autor: ~Polityczny [194.0.251.*]
    Dajcie spokój - rzekomy pan hmmm napisze każde kłamstwo, każdą bzdurę aby upchnąc komuś swoje akcje
    On już tak spamuje od dawna tutaj - widać pali się pod czterema literami a i kreatywne pomysły aby znaleźć naiwną ulicę powoli się kończą i wchodzi w totalny odjazd z tym co pisze

Moja rade - przeczytać, uśmiechnąc się, wyrazić współczucie i tyle :)
    dziecko nie staje sie doroslym z dnia na dzien ale musi przejsc etap rozwoju dlugotrwaly czasem oparty na swoich gorzkich doswiadczeniach...powrot do piaskownicy niemozliwy a na nauke zbyt pozno i ten ograniczony umysl...ale kazdy moze zainwestowac nawet 100zl...caly Mr. Potylicxzny
  • Re: na horyzoncie 9... Autor: ~Adam [83.31.186.*]
    Panie Polityczny już Ci nie ufam, zrobiłeś mnie w ciula. Sprzedałem za Twoją namową swoje akcje i teraz żałuję. Miałbym około 50 groszy zysku na akcji więcej. Przepadły mi przez Ciebie fajne wakacje. Nie mieszaj ludziom w głowach albo zmień spółkę do trolowania
  • Re: na horyzoncie 9... Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Hahahaha
    Coraz zabawniejsi tutaj jesteście
    Koniec lutego coraz bliżej a wtedy - espi że wyrok jednak w czerwcu, październiku a może w 2027 2028
    Kto wie co tam napiszą

Jestem ciekaw co napiszą jak przegrają arbitraż :D

Będę patrzył na te wasze połamane marzenia - i czytał że nagle wszyscy przeczuwali - o to magiczne „wrzuci się w optymalizację podatkową” hahahaha
  • Re: na horyzoncie 9... Autor: ~Jery [178.217.197.*]
    Pamiętajcie że od arbitrażu można sie odwołać i 1.5 roku póżniej można się odwołać od wyroku prośbą o apelację jak się zgodzi sąd to ok 1roku a jak się sąd nie zgodzi na apelację to i tak można się odwołać bezpośrednio do wyższego sądu apelacyjnego (aktualnie na GRX przerabiamy )tak więc cierpliwości I potrójnej wygranej życzę.
  • Re: na horyzoncie 9... Autor: ~Adam [83.31.186.*]
    Polityczny to oszust oszukał mnie pisał że akcje w dół a one urosły. To oszust nie słuchajcie go
[x]
PLAZACNTR -1,08% 2,75 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.