Dzis pweinen byc jakis raport sprzedazowy. 333 oceny na teraz to jakies 12k sztuk powinno być. Czyli dwa razy lepiej niz xbox, chyba nie najgorzej nie?
Jak już pisałem ocen było znacznie więcej sporo dostało wycofanych ale to nie ma wpływu bo i tak kas jest zarobiona bo nie ma zwrotów myślę że znacznie więcej sprzedanych jest kopii bo komentarze co chwila się zmieniają ponad 40 tys takie odczucia ale to się okaże po komunikacie spółki o ile będzie
Teraz to wróżenie z fusow będzie komunikat to się przekonamy może się okazać że sprzedaż jest 1:1 opini czyli 333 kopie sprzedanych. Więc czekamy na oficjalne info
Na podstawie 333 opinii (było więcej z tymi co zniknęły jest około 400 psstore nie ma zwrotów) można szacować, że od premiery sprzedało się już między 16 000 a 66 000 egzemplarzy PS5, najbardziej prawdopodobnie ok. 33 000 egz. przy standardowym współczynniku ~1 %.
Ja czekam jeszcze na wyniki po multi, jak to nie ruszy sprzedaży to trzeba będzie się zastanawiać. Na razie trzeba pochwalić za to że dowożą terminy i jakość. Z PS to poczekajcie na Japonię oni mogą dołożyć drugie tyle