Yokosi chyba wypłaty nie dostałeś, że się to pracy nie przykładasz.
Gdzie Filo gdzie Wielkie G? Pokerzysta też jakoś dziś nieśmiało, panowie no z wami?
Czemu nikt nie martwi się o mój kapitał?
Trzeba zapytać kolegi który informował tutaj na temat ilości krótkich pozycji jak wygląda obecna sytuacja. Wygląda na to, że póki co nie ma potrzeby negatywnej narracji to i przestali się udzielać - nikt przecież tych farmazonów nie wypisuje za darmo.
Nadal dziwi mnie, że ktoś za takie wpisy w ogóle płaci. Czytałem ostatni post farmaceutki i aż raził w oczy. Do takiej roboty powinni wrzucić AI albo dowolnego bota podpiętego pod ChatGPT – efekt byłby przynajmniej spójny logicznie.
Czytając większość tych komentarzy, człowiekowi z przekory chce się… dokupić więcej. Dla mnie to wygląda na frustrację ludzi, którym kiedyś kilka razy udało się złapać trend spadkowy i zarobić na CFD, a teraz utopili się na metalach i na siłę szukają nowej okazji na szybki zarobek.
Mam część kapitału w funduszach i szczerze liczę, że do takiej kreciej roboty zatrudnia się jednak nieco inteligentniejszych ludzi niż pokerzystów czy yoksów.
Dno – moim zdaniem – już poznaliśmy. Teraz czas sprawdzić, gdzie są szczyty.
Kurs akcji bez wyników i bez partneringu przez długi czas utrzymywał się powyżej 50 zł. Po wynikach i po partneringu kurs powinien w końcu zacząć odzwierciedlać rzeczywistą wartość spółki i jej projektów.
Ktoś płaci, bo to raczej nie jest takie łatwe pisać rzeczy na przekór faktom i w sprzeczności z własnymi przekonaniami. Z pewnością trudno jest to robić i mieć szacunek do samego siebie.
AI się nie sprawdzi, bo przecież nie wypluje takich bzdur jakie tutaj od dłuższego czasu możemy spotkać.
Uważam, że prędzej czy później każdy kto kupił poniżej 50 zł uzna że warto było czekać. Pytanie tylko jak długo przyjdzie nam czekać na partnering, bo do czasu jego ogłoszenia mogą się pojawiać wahania i promocje takie jak obecnie.
Było po 9 grudnia, potem do końca roku, potem do końca stycznia, teraz do końca marca. Kolejne daty przełomu to pewnie Środa Popielcowa, Święta i majówka. Gotowy scenariusz na Ukrytą Prawdę.
A kiedy te wasze 22 w sierpniu i 8 po swiętach ? Student pisał o 5 w grudniu, pokerzysta 22 8. Ty nawet liczb nie podajesz tylko marudzisz i spadkach. Pewnie niższa stawkę masz, do pokerzysty pewnie w biurze proszę pana musisz siè zwracac
Zawsze jak są wzrosty znikają, czuję głęboką niekonsekwencję w ich działaniach, tak jakby sami nie wierzyli w wieszczone przez nich spadki, lub próbowali stworzyć obraz fałszywych guru
Słuchaj na każdym forum na bankierze są takie osoby, ja jestem posiadaczem ponad 7 tys akcji Ryvu i śpię spokojnie. Nie nakręcam się na lekki wzrost czy spadek. To jest giełda i różnie może być,raz jest dobrze a raz źle. Pozdrawiam. Piotra O. Będzie moc.
Btw. Każde oddanie papiera przez ulicę przez nerwy to zysk dla innych
Brak mi konsekwencji? Od maja 2025 piszę o spadkach na tej Spółce, zobacz gdzie Spółka była 10 m-cy temu i gdzie jest teraz. W tym samym czasie z podobną konsekwencją 80% forumowiczów pisze o....wzrostach. Jajcarze.