czyżby poczuł się już bezsilny i totalnie skompromitowany?? A może żal dupę ściska bo czekał na tanie zakupy i się nie udało - płacze teraz do poduszki i zastanawia się jak zainwestować kieszonkowe??
To samo tyczy się jemu podobnych naganiaczy w jednym kierunku, jak np. alien...
to nie ma nic wspólnego z świętowaniem, powtarzam kolejny raz - tu wszystko jeszcze może się wydarzyć...
Zastanawia mnie tylko co nowego wymyśli zgred na zaistniałą sytuację i jakich kontrargumentów poszuka... choć można się domyślać, iż będzie to teoria o podbijaniu kursu przez spekułę pod wciskanie akcji leszczom etc. etc. (oczywiście nie można tego wykluczyć, choć to jak dla mnie najmniej prawdopodobny scenariusz).
Już to znamy fredziu...
Tak po prostu wyszedłem naprzeciw twoim kompromitującym wypocinom...
PS spotkałeś już ziomala, który siedzi na twoim 'złączu'?? Może dzielicie się czasem obowiązkami na stołówce?? :D :D :D
No konkretne argumenty możesz czekać w nieskończoność, ten Pan nie prowadzi dyskusji to krzykacz, kiedyś próbowałem prowadzić z nim dyskusję ale chciał mnie sprowadzić do swojego poziomu i dałem spokój.
Teraz mamy jakieś info on ma te same argumenty co w ostatnich 2 miesiącach, więc nic nowego nie wniesie do sprawy.
Czekamy na dalszy bieg wydarzeń.
Pozdrawiam Wytrwałych