Kurs ledwo zipie i wkrótce 7 będzie wspomnieniem. Czekamy i zbieramy coraz niżej i niżej a wyniki będą kiepskie. Tak kiepskie że kurs będzie na 5 a prezes będzie żałował że nam po 7 płacił.
Tak panie prezesie M......czyli -Cezar/inwestor itd.....podszywanie się pod Wawa nic panu nie da tylko ośmiesza aż się !! Proponuję udać się do lekarza ........bo jak widać zdrowie już bardzo szwankuje i dużo go już nie zostało! Akcji już pan nie kupi poniżej 7 zł .Zresztą dużo czasu już pany nie zostało .......
Skoro czas się kończy i będzie dwucyfrowo to czemu od miesiąca spada i nikt poza mną i prezesem nie kupuje. Wszyscy wiedzą jakie są transakcje, oprócz mnie i prezesa od miesiąca nikt nie kupil żadnych akcji. Wszyscy wiedzą że to spółka prezesa i on tu rządzi. Dlatego nikt nie kupuje.
....Tak tobie spada prezes ale IQ jak widać nowe Nicki twoje Cezar/akcjonariusz/inwestor/Petruitd.,5.184.228.*..nic ci nie da tylko posmiew..,..jest z ciebie .Tak jak ten marny baton wcześniej na S po 10 zł gdzie cię wyśmia......i zniknął haha .Niestety już akcji poniżej 7 zł nie kupisz bo zostały ładnie zebrane przez innych i będą zbierane następny powolutku aż do końca skupu akcji tak abyście tracili .
Oj widać latka robią swoje i dużo już nie zostalo ci peezesiku zmieniać Nicki nic nie da Cezar/Petru/akcjonariusz/inwestor a IP to samo :)) pozostało ci stękać na forum i zmieniać Nicki dalej bo akcyjnej już nie kupisz taniej :)
Dnia 2026-02-07 o godz. 11:28 ~Www napisał(a): > Po konsolidacji dojdzie do kolejnego wybicia kursu na poziomy dwucyfrowe.
Ładnie się konsoliduje już 2 miesiące powyżej kurs 7 zł .....i gdzie to 5.5 zł co pisał prezes Misztal...Cezar/inwestor/Petru/Zielony/Czarekitp....jego Nicki :)) no nic czekamy może jeszcze coś dadzą coś dokupić niżej ....tylko problem w tym że niema kto sypnąć .....
Od 3 miesięcy wypisujesz te same bzdury o podaży a kurs ponad 7 zł non stop ! Ale dla dzieciaka który inwestuje 200 zł na GPW to rzeczywiście mega podaż widzi :))
Dzisiaj podejście kolejne w sprawie cel Trampa około 16 , 17 . To może namieszać na rynkach plus ewentualna wojna z Iranem ale to już raczej jak już to po olimpiadzie może nie w ten weekend a w następny ale pewności nie ma
Ciekawa sesja, tak się tu niektórzy zapierali że nie kupię poniżej 7 a tymczasem jest juz prawie 6,5. Rynek się robi powoli wyprzedany ale nie widać nic na horyzoncie co by mogło powstrzymać realizację zysków przez tego co zbierał w grudniu.
Misztal w jakimś celu wyciągnął to ponad 7,16 zł ale tylko niewielu wie dlaczego.
Póki co płynę niszczycielem Odlewnie P. i mam w nosie tę łódzką nędzę.
teraz będziemy czekali na 6 od dołu, nie doczekaliśmy 5,5 jak zapowiadałem ale 5,6 było więc przy 7,3 pomyliłem się o 10groszy zmieniamy trend i to na długo , do maja liczę na 9,6