Wprawne oko inwestora, chyba dostrzega, że ktoś delikatnie skubie z rynku od kilku sesji... Miłego weekendu, ładujcie akumlatory na następny ciekawy tydzień...:)
Też mi sie wydaje, że powolutku ktoś skubie, ale umiejętnie, żeby kurs nie odjeżdżał jeśli nie ma takiej potrzeby.(mam swój typ kto). Liczyłem na mocniejsze szarpnięcie na dzisiejszej sesji, ale(miejmy nadzieję) co sie odwlecze, to nie uciecze..pozdrawiam
Panowie,ciekawe co piszecie,ale to skubię ja.Co prawda w niedużych ilościach,ale myślę że takich jak ja jest kilku i nie doszukiwał bym się teorii spiskowych.Jak zawsze pozdrawiam i miłego weekendu.
W mojej opinii Fundacja Nowaka wychodzi z resztek akcji od kilku sesji, blokując większe wzrosty. ..Pakiety na S , jak widać robią wrażenie. Na plus, że dużo mu nie pozostało i są chętni na spokojny odbiór..
Też nie widzę na razie zbierania.Na koniec tygodnia powinno być info, że Nowak wyszedł. Szczerze napiszę że nie rozumiem tych zagrywek,ale po walnym będzie dużo klarowniej.Pozdrawiam
Dnia 2026-02-09 o godz. 13:48 ~Robek napisał(a): > Też nie widzę na razie zbierania.Na koniec tygodnia powinno być info, że Nowak wyszedł. Szczerze napiszę że nie rozumiem tych zagrywek,ale po walnym będzie dużo klarowniej.Pozdrawiam
Nie jestem do końca przekonany, czy tę klarowność sytuacji da najbliższe NWZA, czy inne wydarzenie w spółce..
Jesli N. schodzi od jakiegoś czasu, to chyba powinno byc info już bo do zejscia z 5% brakowało tam bardzo, bardzo niewiele. Pytanie po co zostawiał sobie akurat 5% akcji i teraz miałby je wyrzucić a nie zrobił tego wcześniej.
Rosną we mnie wątpliwości, co do tego, kto będzie podmiotem, który dokapitalizuje spółkę. Wejście Gmysa do zarządu i jego wczorajszy post o przystąpieniu SERAPHIM do programu matchmakingu EUDIS, może rzucac nieco światła na możliwy kierunek pozyskania kapitału na rozwój systemu MACS.. Nie skleja mi się to w jedną całość z Loftem i kworum do przegłosowania obligacji i warrantów na NWZA. Uważam, że od momentu wejścia Gmysa, jako doradcy, a teraz członka zarządu, sprawy zaczynają podążać nowym torem...
Doprecyzuje, nie skleja mi się umowa z Loft i będą ją chcieli ją uwalić przez brak kworum, co nie znaczy , ze rezygjują z pozyskania finansowania. Pisałem, że w mojej opinii będzie inna opcja na stole.
Po cichu liczę na przebicie złotówki do NWZA, problem tylko w tym, czy rynek dowiezie ten poziom na dłużej, bo jak widać na przestrzeni ostatnich miesięcy, chętnych do sprzedaży po kilka groszy wyżej nie brakuje..